Pomoc oko drajvera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
49
Hitno je...evo ga problem :

Skinuo sam driver checker,poskidao kao nove drajvere instalirao ih i od tad mi ne radi drajver za zvuk uopste,niti imam onu ikonicu za internet dole...radio sam sve moguce u driver checkeru:back up,restore,uninstall i nista...Zna li neko kako da vratim drajvere koje sam imao pre 5 dana ????

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
start>all programs>accessoriess>system tools>system restore

Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
49
uradio sam to, isao restore za 3 dana pre,izbaci mi eror,i sad nemogu opet da idem restore...

Član
Učlanjen(a)
27.07.2009
Poruka
5
neznam zasto koristite taj program driver checker imate x programa koji to isto rade i on nevidi tacan drajver od vaseg uredjaja nego vam nudi univerzalni drajver
ja licno nekoristim te programcice jednostavno pustim update windowsa i pokupi mi sve pa cak i updatuje drajvere najjednostavnije je otici na maticni sajt proizvodjaca vase ploce i pokupiti drajvere od njih tako ste jedino sigurni
sto se tice toga sve sto skidam skidam sa zvanicnih sajtova.
za tvoj problem za pocetak unistaliraj tvoj drajver i moja preporuka je da koristis program total unistal on uklanja sve 100% od tvog drajvera pa instaliraj tvoj originalni
moja preporuka za sve je:
sve sto skidate skidajte sa oficijalnih sajtova jer tako ste zasticeni 100%
u sve drugo moze da preuzmete zlonameran softver ili keyloger danas u .exe sve moze da se ugradi i ubaci

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
gele je u pravu, ako imaš instalacioni disk sa drajverima pokušaj da ubaciš te drajvere, ako ne moraćeš da odradiš sistem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag