pomoc oko downloada

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
treba mi pomoc oko downloada sa rapid share-a...naime svaki program koji skinem (jdownloader,USD,Cryptload) skida fajlove veoma sporo 3 kb/s dok ja na internetu skidam fajlove puno brze......ako bi mogao neko da mi objasni kako da ubrzam downloadownje sa ovih programa bio bih mu veoma zahvalan......
i ja jos ne procita gde je S.F. dao podatke svoje internet veze tj koju brzinu koristi, tako da je tesko pomoci coveku ako znate malo detalja ...ili pak nemate nikakav detalj

Član
Učlanjen(a)
06.12.2009
Poruka
1
cao treba mi pomoc oko download rapid share hteo bih da skinem taj program sa vaseg sajta ali mi nesto ne ide molim vas recite kako to ide hvalaaaa

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Znas kako to moze biti i do sajta a i moze biti do igrice ili program sta vec zelis da downloadujes zato sto na nekim sajtovima piratskim neki programi ili igriceimaju mnogo mali protokol a ako naidjes na neki program ili igricu da hoces da je downloadujes i nece to je zato sto je mali broj ljudi ili cak nijedan covek nije dowloadowo onda se ni tebi nece skinte jer onaj covek koji ti to salje nece moci ti poslati :)
Ej Marko to je samo do torrenta jer to je piratski sajt. Dace ti milioni sajtova da skines igricu bez obzira koliko je ljudi skinulo jedino piratski sajtovi ti zbog toga nece dati:agree:

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
20
Ne da treba....pre bi se reklo da se
MORA
češće posećivati ovaj sajt,jer,tu
NEMA ŠTA NEMA
treba samo samo malo više vremena /za početnike/,da to i pronađu

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
pa sobzirom da ima par hiljada tema , i treba dosta vremena da bi znao stasve ima, pa cak i za one kuji su duze od nas ovde

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Treba mi pomoć oko downloada sa 4share. Naime, htjela sam da skinem knjigu Haleda Hoseinija " Lovac na zmajeve", ali nisam uspjela, iako sam skinula program 4share. Molim za pomoć, jer mi je jako stalo da snimim ovu knjigu.

Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
41
Probaj sa US Downloader-om,ja sa njim skidam sa rapidshare-a.Samo prekopiras linkove i on ostalo sam radi.

Poslednja izmena:
Natrag