Član
- Učlanjen(a)
- 14.11.2010
- Poruka
- 6
ZZ svima ja sam napravio svoj dedicated cs 1.6 server ubacio sam amx mod x,resetscore plugin itd..... napravio sami ono kad udjes u ruter moj ruter je huawei echoliht hg520s ono Nat pa virtua server i protocol tu ali moj problem jeste da ja mogu samo da udjem na server moj server ni niko ne vidi u favorite pa sam nesto trazio na netu i nista video sam nesto sajt whatismyipadress.com tako nesto i tu sam kopirao adresu.....i lepo sve sam uso probo sam kod prijatelja on ima p47cs pise mu da mora da ima p48 dobro dao sam mu p48 cs i nece da se conectuje.....Cs server se kod mene samo konentuje znaci ali nece u favorite nego mora aono uconzoli connect i brojevi ip...... treba mi pomoc kako da napravim ovaj ip za cs server probo sam sve sto znam ali nije uspelo MOLIM VAS POMOZITE MI PLZZZZZ
i ako mozete da mi date link de da skinem plugin za kviz dr.shop ono moj je deathrun server. Hvala U NAPRED sorrysmile3
i ako mozete da mi date link de da skinem plugin za kviz dr.shop ono moj je deathrun server. Hvala U NAPRED sorrysmile3