Pomoc ljudi :/

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
E ovako ... dopisujem se na fejsu sa jednom devojkom, ima oko godinu dana, na pocetku sam je muvao , ali nista nisam uradio ... i nista tako je prolazilo vreme ,mi smo se dopisivali ,bili smo drugovi ali uvek sam ja bio onako fino bezobrazan ,nagovestavao da mi se svidja...da to ne bi preraslo u neko vece drugarstvo .... pre 15-tak dana smo poceli mng vise da se dopisujemo i sve ,bas sam je muvao ,rekao da mi se svidja i pitao je jel ima sanse ,ona j rekla nzm ,videcemo se pa cemo videti . Videli smo se ,upoznali ...cak sam je i pitao sta misli ,dal bi mmogla da bude samnom , rekla je ne znam . Dogovorili smo se da se vidimo ponovo , tu sam vec bio siguran da je moja....medjutim, rekla mi je ,kako sam mng dobar da bi volela da ostanemo drugovi kao do sada ,da nije navikla da je neko tako dobar prema njoj da je navikla ona da se trudi ,da place ... medjutim , to vece bio sam resen da je smuvam , pa sam je poljubio ,uzvratila mi je ... poljubili smo se par puta. Jo nesto je zanimljivo kod nje,tiha je , bukvalno ne sme da me pogleda,kao da se stidi ... dogovorili smo se da probamo . E sad , pitao sam da se vidimo ponovo ... kaze uci,ne moze ..i tako uci svaki dan :O Kao da me izbegava, nije htela da kaze kad moze da se vidimo .I onda sam je iskulirao jedan dan... sledeci dan mi se javila kao "ne javljas se,sto si ljut " ponovo sam je pitao zasto nece da se vidimo ,zasto nece da budemo zajedno ...ovo je njen odgovor : "svidjas mi se kao osoba,i nas odnos do sada...a za nesto vise...ne dozivljavam te tako,hocu da budemo drugovikao i do sada i necu da se ljutis na mene navikla sam na tebe " E a kad je pitam jel l ti se ja fizicki svidjam ona mi kaze da ,da li je to razlog zasto neces da budes samnom zato sto ti se ne svidjam ,kaze" ne " ... razlog je ako sam skapirao zato sto sam mng dobar.... I ja stvarno to ne razumem ,mozda sam stvarno bio dobar prema njoj,al sta cu kad mi se svidja... i rekla mi je kao ,ucim do 28 pa cemo se videti . Sta vi mislite ,da li na finajka pokusava da me odjebe , ili je jednostavno ovo razlog ?:O Neki mi kazu kuliraj je malo , nzm sta da radim ... Mnogo mi se svidja .
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Sviđaš joj se, ali je malo stidljiva, malo se navikla jer sve to traje već godinu dana, i uvek si dostupan. Kaže da je navikla da se ona trudi oko nekoga. Pa, daj joj razloga da se potrudi oko tebe. Nemoj da budeš stalno dostupan. Očigleno joj nedostaješ kad niste u kontaktu. Probaj da joj nedostaješ još malo više. A kad se pojaviš posle nekoliko dana, kaži da si bio zauzet. Ali nemoj da vidi da si na Fejsu, a ne kontaktiraš sa njom, jer će misliti da si ljut ili ko zna šta sve. Nego ono, par dana se malo "sakrij". Isključi chat, ne komentariši, ne lajkuj, ako hoćeš da kontaktiraš sa nekim, šalji privatne poruke. Da vidi da te par dana nema, pa se onda pojaviš i javiš joj se uredno, kao i do sada.
Nadam se da me razumeš, jednostavno, nemoj da budeš tu uvek kad se njoj ćefne, jer joj očigledno to treba. A to što se stidi i što ne sme da te pogleda dok pričate samo je još jedan dokaz da joj se sviđaš. ;)
 
Član
Učlanjen(a)
06.02.2013
Poruka
4
lepo ti je rekao kuliraj nekoliko dana, ali nemoj da te vidi na fb :) i kada se vidite ne pokazuje da ti se jos uvek svidja i pitaj je dali ima neku drugaricu za tebe tada ces videti ako pocne da ljubomorise znaci da joj se svidjas jos uvek... srecno :)
 
Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
11
to nadmudrivanje na fejsu jesam li tu ili nisam to je za tinejdzere,ipak mislim da je vrijeme sa se ozbiljno i iskreno porazgovara sa djevojkom sve zavisi sta ocekujes od nje jeli ozbiljnu vezu ili samo flert,jednostavno povuci crtu nemas sta da izgubis samo na taj nacin ces saznati njene namjere ili si samnom ili nisi sretno.
 
Član
Učlanjen(a)
15.02.2013
Poruka
1
Ne slusaj magibcp, ne igraj igrice, poslusaj je i iskuliraj malo. Istina da je prica o tome kako si previse dobar finta nas zena da vas na finjaka odjbm ali zaista znam slucaj gde je devojka mesecima odbijala tipa na tu foru i evo sad su vec vise godina u vrlo lepoj vezi :) Iskristalisace se sve to vec samo imaj strpljenja... Sacekaj da dodje taj 28, predlozi joj da se vidite neobavezno i proveri je na sl nacin...Jednom mi je neko rekao foru kako da proverim da li se nekom svidjam, zove se imaginarni predmet u kosi ( ili na licu) :) Naime dok stojis naspram osobe kazes joj da ima nesto u kosi (ili na licu) i kreces da to nesto sklonis. Osoba kojoj se ne svidjas ce pokusati da te preduhitri. Ako joj se svidjas pustice te da ti to uradis. Tako bar kazu, vredi pokusati. puno srece ;)
 
Član
Učlanjen(a)
22.12.2012
Poruka
235
Nemoj vise da je napadas, prepusti joj inicijativu. Ona nije jedina riba u gradu...
 
Natrag
Top