Pomoc laptop hp dv6000

Član
Učlanjen(a)
29.02.2012
Poruka
20
Ovako ljudi,laptop je radio sve normalno,i onda sam ga ugasio i kad sam sutradan pokusao da ga upalim:upale se lampice krene da radi ventilator(jos nema slike na displeju)onda se sam ugasi i sam upali,(kao da restartuje)i onda sve tako u krug.Nemogu ni do biosa da dodjem.Stavljao sam drugu ram memoriju,hard disk sam stavio u drugi laptop i pokrene se normalno.Sta vi mislite?Hvala

Član
Učlanjen(a)
27.12.2009
Poruka
175
To je ubedljivo najgora serija hp laptopova (izvini sto sam ovo morao da kazem, i sam sam koristio jedan) a video sam bar 20 kojima je crkao graficki cip na ploci. Oni se mnogo pregrevaju, lose je dizajnirano hladjenje grafike pa se javi tzv "hladan lem", velike su sanse da je isti slucaj i kod tebe.
Mozda je i inverter, flet kabal ekrana....

Član
Učlanjen(a)
29.02.2012
Poruka
20
To je ubedljivo najgora serija hp laptopova (izvini sto sam ovo morao da kazem, i sam sam koristio jedan) a video sam bar 20 kojima je crkao graficki cip na ploci. Oni se mnogo pregrevaju, lose je dizajnirano hladjenje grafike pa se javi tzv "hladan lem", velike su sanse da je isti slucaj i kod tebe.
Mozda je i inverter, flet kabal ekrana....
Vidi brale sad sam otkrio,kad ga upalim onmah pocnem pritiskati esc i kao izbaci podatke znas tipa koliko mem.i sl. i onda se pojavi za ulazak u bios i onda ako nastavim pritiskati esc i upali se,a ako ne pritisnem esc nece da se upali.Sta mislis?

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.202
Vidi brale sad sam otkrio,kad ga upalim onmah pocnem pritiskati esc i kao izbaci podatke znas tipa koliko mem.i sl. i onda se pojavi za ulazak u bios i onda ako nastavim pritiskati esc i upali se,a ako ne pritisnem esc nece da se upali.Sta mislis?

Brale, otišla ti je grafika...Privremeno rješenje na koje ti niko neće dati garanciju je da ga pregriješ....Sve ostalo je samo veći trošak a opet nemaš garancije...Prodaj ga u dijelovima i bar nešto izvuci od njega...

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.000
Probaj da očistiš CMOS: otkači napajanje, izvadi bateriju, izvadi malu button bateriju sa matične ploče i posle toga drži pritisnuto dugme za uključivanje lap-topa 30-ak sekundi...

Natrag