pomoc hitno problem sa hard diskom

Član
Učlanjen(a)
27.08.2010
Poruka
1
Nedavno sam kupio wd hard sata2 640 GB sa 32 MB kesa . Do tada sam koristo wd atadisk od 200GB.

Imam maticnu plocu ASUS M2N-X PLUS SA ATHLONOM 5000+

PROBLEM: Novi wd hard sata2 640GB sa 32 MB kesa windows xp sp3 widi kao usb

Instalirao sam najnovije drajvere za chip set sa asusovog sajta probao i sa starim drajverima koje sam dobio uz maticnu plocu i ništa.

Jednostavno nov disk windws prepoznaje kao usb mass storage device.

Zna li neko gde gresim , u cemu je problem?

TREBA DA RADIM NEKU VIDEO MONTAZU PA BIH HTEO DA MI HARD RADI KAKO TREBA.

HVALA UNAPRED!

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
pogledaj da nisi slucajno stavio da da ti bude FAT umjesto NTFS. Kad to vidis javi pa cemo rjesavati problem dalje

Član
Učlanjen(a)
06.03.2010
Poruka
9
Zdravo.

Kupio sam hard WD pre godinu dana. Crko je, ne mogu da dođem do podataka, a u servisu mi ne priznaju garanciju, pa sam ga nosio u neki servis gde su mi rekli da je crkla ploča za napajanje i ne mogu da dodju do podataka. :(
Popravka za takvu vrstu kvara je preko 150 evra, a imam dosta slika. Hard košta oko 60 evra, a meni za popravku 150 evra. Pa ako ima neki dobar servis da se malo više raspitam za popravku tog mog harda. :(

P.S. Kada ga priključim za računara, ne mogu da dignem sisetem. Ako neko može da mi pomogde neka piše.

HVALA

Član
Učlanjen(a)
20.11.2010
Poruka
1
Koristi program "GetDataBack for NTFS" i stavi na sporo citanje, malo vise ce ti trebati vremena da ti ocita ceo hdd ali ce da ti pronadje sve sta imas na njemu i ispisace ti u kakvom je stanju taj podatak, samo nemoj da te podatke da sacuvas u istu particiju da ti ne presnimi nesto preko vaznih podataka. Nadam se da sam ti pomogao.

Član
Učlanjen(a)
04.06.2010
Poruka
13
@manijak313 instaliraj last xp v22 i neces imati prob sa tim tako sam ja uradio.pozzz

Natrag