pomoc hitno pls

Član
Učlanjen(a)
14.03.2010
Poruka
11
iz nekih svojih razloga sam morao da vrsim reinstalaciju windowsa 7, ali sam prije toga snimio sve fajlove koje sam imao na praznu particiju, međutim sada kada sam ponovo instalirao win 7, te particije mi nema, ali kada udjem preko cd-a za win7 (u setup za instalaciju) ta particija mi jos uvijek stoji ponudjena za instalaciju, medjutim ja je ne vidim ovdje u my compu

moze li mi neko reci da li mogu vratiti te fajlove sa starog OS-a

hvala

Član
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
6
Pa pokusaj da instaliras stari OS sto je bio mozda tako zadrzis podatke sto su ostali na toj particiji!!

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Probaj ovo da odradis.Idi desnim klikom misa na moj racunar i onda odaberi opciju "manage"-zatim opciju "manage devices" i ako ti tu prikazuje particiju koje ti nema u moj raunar trebas da odradis ovako.Dodavanje slova toj particiji i bice vidljiva u moj racunar.1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Član
Učlanjen(a)
14.03.2010
Poruka
11
hvala na pomoci, uspio sam da vratim tu particiju, ali sada imam drugi problem, sada mi trazi da opet aktiviram windows (a aktivirao sam ga cim sam ga reinstalirao), ali kada hocu da ga aktiviram sam windows loader-om javlja mi se error:

"Error finding your systems active partition"

da li neko zna resenje za ovaj problem, bio bih veoma zahvalan

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
hvala na pomoci, uspio sam da vratim tu particiju, ali sada imam drugi problem, sada mi trazi da opet aktiviram windows (a aktivirao sam ga cim sam ga reinstalirao), ali kada hocu da ga aktiviram sam windows loader-om javlja mi se error:

"Error finding your systems active partition"

da li neko zna resenje za ovaj problem, bio bih veoma zahvalan
Evo ovde imas aktivatore pa uzmi koji ti stima:
Kod:
http://serbianforum.org/programi/42502-windows-activator-collection-6.html

Član
Učlanjen(a)
30.01.2011
Poruka
145
Imam jedan prob.:(
Svaka slika mi se prebacuje u 'Picture manager'.Kako da ih vratim u Fax viewer?

Natrag