Poludeo language bar!

Učlanjen(a)
04.05.2010
Poruka
14
Koristim Windows XP sp2. U lengvidž baru sam podesio tri jezika, engleski (default), srpski (latinica), i srpski (ćirilica). Od nedavno se pojavio sam od sebe i četvrti jezik, koji ja nisam podesio- kineski. Da stvar bude gora, automatski se namestio da bude default, pa svaki put moram da menjam.

Kada odem u podešavanja jezika, na spisku i dalje stoje samo ona tri jezika i piše da je engleski po difoltu, ali kada kliknem dole u ćošku, tu su sva četiri jezika. Regionalno sam izabrao Srbiju. Zašto se ovo dešava i kako da rešim to? Jel imao neko takav slučaj?

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Skenirat komp sa CCleaner-om,Glary-em ili TuneUp Utilities-om.Verovatno je neka greska u windows-u:???:

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
hahhah izgleda da si pokupio virus :D hahhah i to jako zanimljiva vrsta zajebancije, vjerovatno je batch skripta al kako ti vec kolega kaze, skeniraj komp sa antivirusom i nekim optimizerom, mozda bi bilo dobro da uzmes tune up

Učlanjen(a)
04.05.2010
Poruka
14
Sve sam probao i sve je isto i dalje... Ne mogu da verujem. Prso sam...
Evo, kad uđem u podešavanje da izbrišem kineski, njega nema na spisku, pa ne mogu ni da ga izbrišem.

2din2c4.jpg

Ali zato je podešen da bude po default-u, i kad kliknem dole, imam sva četiri jezika. Ne znam u čemu je fora.

w1d4ki.jpg

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
kazem ti, postoje takvi virusi cisto da te zajebavaju, pa sto mislis da je kineski, sto nije neki drugi vec zbog znakova :D ako hoces mozes uraditi repair sistema, to ce sigurno popraviti situaciju

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
kazem ti, postoje takvi virusi cisto da te zajebavaju, pa sto mislis da je kineski, sto nije neki drugi vec zbog znakova :D ako hoces mozes uraditi repair sistema, to ce sigurno popraviti situaciju

Potpuno se slažem. Najbolja solucija. Tko zna što si još pokupio. Još jedna stvar: instaliraj jedan dobar antivirus.

Natrag