Poljubac sa osobom istog pola???

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ja imao prilike da vidim da mi se 2 drugarice ljube u usta kao da je to normalno,doduse bilo je na blic,ali mi je to ogavno isto kao i da su u pitanju muskarci.Uvek sam bio sirokih shvatanja do maximuma,ali jednostavno neke stvari ne mozes da razumes...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Sasvim mi je dovoljno iskustvo kad me tetka koja me retko vidja dohvati.
Pucaju poljubci na sve strane.A izlaza nigde. :lol:

Član
Učlanjen(a)
10.08.2009
Poruka
141
flyerelektrognner.gif

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
E vidiš, to je i mene začudilo. Sedim pre par godina sa svojim dragim na Adi, na plaži, i gledam. S leve strane sede nam tri mladića. S desne strane, tri devojke. Niko ne pokušava da komunicira ni sa kim. Nema ni dobacivanja. Ni prilaženja čisto druženja radi. To mi je bilo mnogo strašno!

Ista situacija i ovde kod nas. Sada kako je lepo vreme, bašte kafića proradile i vikend kad dođe društvo i ja (mešovito) sednemo pijuckamo pićence, zezamo se, tek vidiš devojke kruže po centru po 2, 3, 4 u grupice sa jedne strane a momci sa druge strane centra isto u grupisama šetaju. Niko tu ni da priđe, ostvari kontakt, samo se "šepure", kikoću,....

Nisam, doduše, prošla kao vas dve, ali mi sama pomisao na to stvara mučninu...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Ista situacija i ovde kod nas. Sada kako je lepo vreme, bašte kafića proradile i vikend kad dođe društvo i ja (mešovito) sednemo pijuckamo pićence, zezamo se, tek vidiš devojke kruže po centru po 2, 3, 4 u grupice sa jedne strane a momci sa druge strane centra isto u grupisama šetaju. Niko tu ni da priđe, ostvari kontakt, samo se "šepure", kikoću,....

Nisam, doduše, prošla kao vas dve, ali mi sama pomisao na to stvara mučninu...

Koje nas dve?
Izgleda da nisi dobro pročitala, pričala sam o sceni koju sam gledala sa svojim dragim, ne sa drugaricom.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Jeste li se ikada poljubili sa osobom istog pola ili skoro da je došlo do toga?
Meni se lično desilo par puta da me da kažem muvaju devojke,ali nisam nikad došla u situaciju da se povinujem jel ipak volim više kad na muško miriše :);)

Ne. :bad:

Jednom prilikom sam razgovarao sa jednim od "onih"... Prica je pocela sasvim bezazleno i ja nisam provalio da je to,u stvari,muvanje (ili kako god)... Onda je bilo :assassin: i :gun: pa je doticni bio :black eye: ! Takve ne volim da vidim ni na slici (sto bi se reklo)!

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Uf, ne znam koliko je prikladno tj. odgovarajuce ovoj temi ali evo. . .

Pre par godina ja sa drugom u Roterdamu i tako setamo centrom grada,naravno bili smo "pod gasom"...kad odjednom ugledamo dobar pub.

Ulazimo mi unutra, kad ono sve puno riba! Minici,stikle,silikoni - haos! Međutim nakon nekih 10ak min. skontamo da nema muskaraca..

Sedimo u nekom kao separeu i prilaze nam 2 ribe ali ne ribe nego ribetine! Bombe! Ja pruzam ruku da se upoznam,kada mi je stisnula ruku mislio sam da mi je sve koscice polomila.

I tako rec po rec..bla,bla.. Ja vec kontam jel kako cu joj krnuti poljubac. Kad od jednom pita ona mene (naravno sve vreme pricamo na engleskom) otkud to da volis transexualce? MOLIM???-Pitam ja!

Naravno tada sam skontao da je to klub za transrodne osobe! Normalno smo im objasnili da je doslo do zabune, popili smo pice i izasli iz kluba (ja stvarno nemam nista protiv gay ili trans osoba).

Najgore od svega je sto mi uopste nismo skontali ni po glasu ni po izgledu da su transice(nemaju adamovu jabucicu, imaju ver. silikone, brutalno izgledaju_samo sto dole imaju - "slavinu").

Naravoucenije: Da li ste bas sigurni da ste svaki put poljubili osobu suprotnog pola - ŠALIM SE NARAVNO! :)

uGLAVNOM - SVA SRECA PA IH NISMO ODVELI U STAN. :)

Natrag