Šta je novo?

Policija na strasnom sudu i zakoni antihrista!

Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
16
Sta mislite za (miliciju Srbije) kako ce se odrzati na Sudu Strasnom HRISTOVOM kako ce i svi oni koji su mesto crkve molili satanu u masonskim lozama sRBIJE u beogradu da ugode prokletom satanu iz plemena danova,dal ce im mozda pistolj,PENDREK ili veze biti na pomoc,tesko onome ko sablazni narod RECE GOSPOD,e pa policijo pripremi se za Gospoda NA STRASNOM SUDU HRISTA NASEG SPASITELJA da platis delo za nedelo,ON CE VAM SUDITI I DATI PO DELIMA VASIM,ON CE RECI DAL STE KRIVI IL NE,JA NE SUDIM I NE KAZEM NI DAL STE KRIVI IL PRAVI,ZA BIOMETRIJU SE SPREMITE....samo misljenja molim braco bez osudjivanja ,zbog zakona Gospodnjeg.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
slazem se da postoji dosta retardiranih policajaca ( licno sam iskusio suteve nekoliko njih )
sve ostalo sto si napisao je za valjanje od smeha
 
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
znas ti da se velika slova tretiraju kao dranje aaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxxaaxaxaxa
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Prijatelju dragi, biće kako si ti sreo neke fine ljude u plavom i dobio po prstićima. Ili si spavao malo duže, nekih ddvaestak godina pa ne znaš kako je milicija zamenjena policijom? Ukoliko misliš da policija služi antihristu, onda da je sklonimo? Pošto postoji svuda po svetu, treba je ukinuti. Miliciju smo ukinuli, odavno, zamenili policijom. E, pošto je svet fin, dobar, ljudi pitomi i pošteni, dobrodušni, neće biti ni krađe ni ubistava ni silovanja ni svega onoga što se stvara jer policija postoji.
Naravno, zbog primene sile, treba ukinuti i vojsku.
Uzećemo onda cveće i trčati gologuzi po livadama i klicati opšten miru.
Dajte ljudi, uozbiljite se malo.
 
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Наравно да је полиција ударна песница сваке власти, а с обзиром да је свака држава данас усвојила антихришћански концепт (без Бога), није ни чудо да полиција буде, а већ јесте, оруђе или оружије да се сузбије било каква "аномалија" по овим масонским рецептима. То је рађено много пута кроз историју, само што се ради сада суптилније, са научном основом, са неким причама о слободи (а заправо се ради о чистом одбацивању Бога у било каквом основу за даље планирање будућности света), а не испушта се ни једна једина прилика да се исмева Исус који је Христ (Спаситељ), што је Он рекао и да ће бити. Може неко да филозофира цео живот и прича неке безбожне усађене флоскуле, али то су чињенице.

Далеко од тога да су полицајци сви зли, једноставно полиција као институционална творевина је апарат антихристове доктрине и успостављања светске унијатске владавине. Све је по принципу Старог Рима, тако су и ти војници сузбијали криминал, а одржавали владавину и доминацију великог царства (највећег у историји).


"...molili satanu u masonskim lozama sRBIJE u beogradu da ugode prokletom satanu iz plemena danova..."

То више није ни тајна, 2/3 "политичке елите" је у истим или сродним ложама, тако да ово што се види на ТВ-у је само програм у боји да се народу замажу очи. Они морају да раде како им се каже и то је крај приче. Остало је само глума и шоу програм. Глупо је да неко данас оспорава те ствари када се више и не крију, већ поносе да су чланови те луциферијанске "елите". Када је неко пре неколико деценија говорио о томе, био је предмет исмејавања, сада и не мора да се говори толико о томе, све се јасно види. Чак се виде и историјска учешћа која можемо наћи баш у њиховим изворима, али да не претерујем. Нису уопште битни, нек искористе својих 5 минута.
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Reci mi, sa stanovišta vere, ukidanjem vojske i policije u jednoj državi, šta bi dobili? Zamisli takvu državu i opiši mi je, ako ti nije problem.
 
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ако се укину полиција и војска настаће анархија, и то само зато што је овај свет такав. Ми међу полицајцима и војницима имамо исправне људе, поштене и верне, а имамо и оне који злоупотребљавају свој део моћи који им је дат. А неки само спроводе шта им је речено.

POLICE BEHAVIOR.jpg

Овде говоримо о инструментализацији нечега што треба да одржава ред. Јер и тај човек у оделу полицајца је само - човек. А како људи међу собом имају понајмање разумевања и саосећања, емпатија, тако имамо и мржњу међу браћом, а камоли међу људима на различитим функцијама и дужностима у друштву. Поента је да се један део друштва користи за спровођење једног новог друштвеног поретка. Ако погледамо циљеве и начине са којима се до циљева долази, онда слика постаје чистија. Јер и Господ рече:

14. Питаху га пак и војници говорећи: А ми шта ћемо чинити? И рече им: Никоме да не чините силе нити кога да опадате, и будите задовољни својом платом. (Лука 3)

С обзиром да је тада војска уједно и полиција била, то се односи на обе службе. А шта ће ко појединачно чинити и како се владати, то је већ на појединцу. И када су хришћани прогањани, тамањени и бацани лавовима, постојали су војници (полицајци) који бацише копља и завршише међ` лавовима, на крстовима, под камењем и др. са браћом у Христу.


UN, Interpol design 'global policing doctrine'


The United Nations and Interpol, the global police organization, are poised to become partners in fighting crime by jointly creating an international police force.

Interpol, which is financed by 187 member nations, says the "global police doctrine" would allow the deployment of peacekeepers among rogue nations plagued by war and organized crime.

"We have a visionary model," said Interpol Secretary General Ronald K. Noble, who described the joint partnership "an alliance of all nations."

He suggested that by relying on Interpol's resources, the United Nations would be able to handle international conflicts and transnational crime far better.

"If UN peacekeepers assigned to post-conflict zones or fragile states are asked to perform police-like functions and to combat transnational crime, then more peacekeepers should come from the ranks of police and be given access to Interpol's global databases," said Noble.

Modern peacekeeping efforts have evolved significantly since the blue-helmeted UN military force was awarded the Nobel Peace Prize in 1988. Since 2005, the number of police forces involved in UN peacekeeping operations has more than doubled from about 6,000 to 12,200 in 17 countries.

However, Interpol officials plan to steer the organization into providing "advice and consulting services" in the area of policing during peacekeeping operations, AFP reported.

"Interpol is not going to send troops out into the field here and there throughout the world," said Interpol director of legal affairs Joel Sollier. "What Interpol is going to do is provide technical assistance, technical support."

On Sunday, UN Secretary General Ban Ki-moon in a video message told a gathering of justice and foreign ministers from more than 60 countries in Singapore that the UN welcomes the initiative.

"They forge trust in uniformed men and women. They generate confidence that peace can succeed,” he said, describing the UN Police (UNPOL).

RB/MD

http://www.
presstv.ir/detail.aspx?id=108479&sectionid=3510203


Куда води ово светско уједињавање и инструментализовање (обједињавање у један систем) много људи анализира, неко се нада бољитку, неко страхује јер је осетио "милосрдне анђеле" (и сл.) на самом делу и у лицемерју, а имамо и неке речи које нам је Господ дао да знамо унапред и да будемо у приправности. Е, сад, свако ће бирати и за свој избор сносити одговорност. Ако је добро биће у радости, ако је зло биће постиђен када види да је погрешио у процени или у најгорем случају ће бити презадовољан силом коју ће моћи да спроводи на нејакима (рецимо) или неистомишљеницима и противницима.

Много пута кроз историју видесмо како је плодоносна револуција и како донеси крв до колена, мада некима и то није довољно. Мисле да је требало истребити све који се макар мишљу противе "променама". А за сваку промену се тврдило да је пут у благостање и напредно друштво. Тако не говоре гробови као сведоци...


Former Asian First Minister: Global UN Police Force To Enforce World Government Dictates

Source: Jurriaan Maessen

Former Malaysian First Minister Harris Saleh: “The Security Council will pave the way to setting up of a World Parliament and a World Cabinet making the UN the most powerful and having full authority on earth.”

UN police.jpg


“The Security Council will pave the way to setting up of a World Parliament and a World Cabinet making the UN the most powerful and having full authority on earth”, Harris wrote.


The former First Minister of the Malaysian state of Sabah underscores the current UN security council system needs to be reviewed, especially when it comes to veto powers of single member states. Harris stresses that the Security Council may be done with altogether, as it still represents the old world order.

......
 
Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.466
Ja mislim da je jedina policija koja nije bila antihristova, bila Titova policija. Oni su pendrečili sve odreda, niko nije bio privilegovan, dakle, po Božijoj pravdi!:)
 
Član
Učlanjen(a)
08.09.2010
Poruka
242
Ja mislim da je jedina policija koja nije bila antihristova, bila Titova policija. Oni su pendrečili sve odreda, niko nije bio privilegovan, dakle, po Božijoj pravdi!:)

Ti mora da si u prošlom životu bio Stane Dolanc.:roll:
Istina je da je milicija u bivšoj Jugi bila mnogo efikasnija od ove sada policije i pružala mnogo više sigurnosti i zaštite građanima po pitanju opšteg kriminaliteta ali je bila daleko od principa "ni po babu ni po stričevima, već po volji Boga jedinoga". Efikasna jeste bila ali i jako ideološki obojena počesto uz DB izmišljajući neprijatelje sistema i progoneći priličan broj dobronamjerno kritički raspoloženih pojedinaca. Uz sadejstvo sa isto tako ideološki obojenim pravnim sistemom njihovo djelovanje je dovelo do velikog broja nepravedno utamničenih na dugogodišnje robije.
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.466
Eh, a koliko su američka policija i američki sudovi optužili, na smrt osudili i pogubili nevinih ljudi? Vajna kolijevka "ljudskih prava i sloboda"?! Nekorumpirano i samostalno pravosuđe?! Malo morgen! BTW, šta fali ideološkoj obojenosti?
Elem, kada je počeo i zahuktao se poslednji rat na prostorima bivše Juge, tada se moglo dobro vidjeti (mislim na ljude koji su znali objektivno gledati), da su glavni akteri i pokretači toga rata, bili upravo oni koje je jugoslovensko sudstvo davno prije, na ovaj ili onaj način etiketiralo i kažnjavalo.
 
Top