Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Police od knjiga, fioka i gajbica

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Police od knjiga, fioka i gajbica

Zaboravljene stvari i sitnice možete da iskorisite na dekorativan i praktičan način. Na kuhinjske zidove ili u hodnik okačite gajbice, prefarbane u svetlije i jarke nijanseRana jesen je period koji mnogeinspiriše na sređivanje doma. Više vremena provodimo u njemu, pa je sada pravi trenutak da ga "skockate" za hladnije dane. Bacite sve nepotrebne stvari i unesite promene, a u raščišćavanju kuće ćete verovatno da naletite na zanimljive sitnice koje ste davno zaboravili. Iskoristite ih na dekorativan i praktičan način.

Ako nemate dovoljno polica,evo nekoliko ideja kako da rešite problem. Iskoristite stare,debele knjige, koje ste davno pročitali. Na zid montirajte dva ugaona držača, na njih poređajte nekoliko knjiga i dobićete atraktivnu i stabilnu policu. Možete da stavite i jednu knjigu,ali nemojte više od četiri.

Od natkasne ili komode, koja skuplja prašinu u podrumu ili na tavanu, uzmite fioke,a dno oblepite sapolepljivim papirom. Potražite one sa zanimljivim dezenom u boji,koji će uneti energiju u dom i osvežiti ambijent, a nijanse drveta je idealna za klasičan stil uređenja. Okačite ih kao police jednu iznad druge i delovaće vrlo zanimljivo u dnevnom boravku. "Zidne fioke" popunite školjkama, ramovima za slike,ukrasnim figuricama...U kuhinju ili hodniku okačite gajbice, prefarbane u svetlije i jarke nijanse, poput žute, pink,mint ili ljubičaste. Idealne su za odlaganje činija, kutija za šećer i kafu, ali i za čuvanje začinskog bilja tokom zime. U hodniku niže police popunite obućom, a više tašnama, šeširima, kapama...

Posuda za ključeve, saksija sa cvećem, parfem ili krema za ruke takođe mogu naći svoje mesto u ovom "drvenom kutku".

(Večernje novosti)
 
Top