Policajac ubio majku dvoje dece pa sebe

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Tragedija u Kotežu

Policajac ubio majku dvoje dece pa sebe

Izvor: Blic M. P. | 09. 12. 2010. - 09:55h
cat_icn_more.png
10:53h

Muškarac srednjih godina ubio je jutros oko osam časova ženu J. L. u beogradskom naselju Kotež, u Ulici III Sutjeska 26, a potom je pucao sebi u glavu i sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar gde je ubrzo preminuo.
6239_policija-blic_f.jpg

Kako "Blic" saznaje, ubica je policajac M. A. iz Smedereva, a prema rečima komšija, neko vreme stajao je ispred automobila, čekajući da žena izađe iz kuće u kojoj živi, da bi, kada je izašla, pucao u nju. Preme svedočenjima stanovnika ovog naselja čula su se tri-četiri pucnja.

Prema saznanjima "Blica" ubijena J. L je majka dvoje dece.

Posle ispaljenih hitaca u ženu, pucao je sebi u glavu. Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu, gde je na reanimaciji preminuo. Najverovatniji motiv ubistva i samoubistva je ljubomora.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
U šoku posle zločina u Krnjači

Niko od nas nije slutio tragediju

Izvor: Blic M. Stojanović | 11. 12. 2010. - 00:02h | Foto: D. Milenković, Z. Raš

BEOGRAD - Tišina se nadvila nad Ulicom treća Sutjeska u Krnjači u kojoj se u četvrtak ujutru dogodila tragedija, kada je policajac Milan Aleksić (35) iz Smederevske Palanke sa tri hica iz pištolja ubio Jelenu Lekić (39), a zatim sebi pucao u glavu. Komšije su šokirane događajem koji je potresao celo naselje. Tišinu je prekidao povremeni plač koji je dopirao iz kuće u kojoj je Jelena Lekić živela.
98996_1010-kotez-foto-dusan-milenkovic_f.jpg

Policajac je ubio majku troje dece i potom pucao sebi u glavu

- Viđao sam je u prolazu, ali se nismo posećivali. Pre desetak dana čuo sam da su se Jelena i taj čovek, policajac, svađali. On je stajao blizu otvorenog prozora i u žaru svađe viknuo: „Baš me briga, biće tako“. Nisam naslućivao ovakvu tragediju. Tokom celog dana mi je bilo teško da prođem pored njihove kuće - kroz suze priča sused Milenko K.

Tog jutra se, kaže, nije čula nikakva rasprava, već samo četiri pucnja. Mislio je da deca iz komšiluka bacaju petarde, sve dok u susednom dvorištu nije ugledao dva tela na zemlji.

Komšije koje su juče ujutro prolazile ulicom samo su nemo gledale u prozore kuće gde je Jelena stanovala i - odmahivale glavom. Nisu stigle da ju upoznaju, jer se nedavno doselila.

98998_1009-kotez-foto-z-ras_hs.jpg

Milenko K., komšija ubijene

Jedna od komšinica priča kako je povremeno viđala Jelenu i Milana.

- Nekoliko puta sam ih srela dok su šetali, ali je nisam poznavala. Nisam znala ništa ni o njemu. Delovali su kao svaki drugi par. Čula sam da su se svađali, ali nisam mogla ni da zamislim da će se ovako završiti - priča žena u neverici.

Kako „Blic“ saznaje, Milan i Jelena su bili u vezi dve godine, kada je ona odlučila da to prekine. Tog jutra Aleksić je došao ispred iznajmljene kuće u kojoj je Jelena živela i sakrio se u dvorištu. Sačekao je da ona krene na posao i pucao u nju, pa zatim u sebe. Milan je bio oženjen i za sobom je ostavio ženu i četvoro dece, dok je Jelena imala troje dece sa bivšim mužem koji živi u Šapcu.

Potreseni tragedijom, članovi porodice Jelene Lekić nisu mogli da razgovaraju o ovom događaju.

- Nije trenutak za ovakve razgovore - rekli su dok se iz kuće se čuo plač i ženski glas kako zapomaže: “Majko moja!”.

Natrag