Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Policajac pretukao maloletnika?

  • Začetnik teme Black Predator
  • Datum pokretanja
Black Predator

Black Predator

[h=1]Policajac pretukao maloletnika?[/h]Valjevo -- U Valjevu je prošle noći policijski inspektor u civilu pretukao jednog 17-godišnjeg maloletnika, rekli su agenciji Beta roditelji povređenog mladića.

Iz Policijske uprave u Valjevu navode da je istraga o tom slučaju u toku i dodaju da će protiv inspektora, "ukoliko se ogrešio o zakon, biti preduzete sankcije".
Prema tvrdnjama roditelja pretucenog dečaka, incident se dogodio kod diskoteke "Azuro" u centru Valjeva, oko jedan sat posle ponoći, kada je, kako su naveli, inspektor Ivan Ćulafić, koji nije bio na dužnosti, pretukao njihovog sina i dvojicu njegovih maloletnih drugova.

"Inspektori, među kojima je bio i Ćulafić, sukobili su se drugom grupom mladića za koje su sumnjali da poseduju drogu. Kada su im ti mladići pobegli, inspektori su nasrnuli na našeg sina i njegove drugove, koji su bili u blizini, i besomučno ih pretukli", tvrde roditelji povređenog maloletnika.

Načelnik Policijske uprave u Valjevu Predrag Đajić rekao je agenciji Beta da se "još utvrđuju sve okolnosti noćašnjeg događaja".

Roditelji dečaka su naveli da su ih o incidentu obavestili drugari njihovog sina "dramatičnim pozivom da dođu jer će ga policajci ubiti".

Roditelji dečaka tvrde kako su im pojedine policijske starešine prošle noći, u zgradi Policijske uprave, rekle da je Ćulafić zloupotrebio i prekoračio službena ovlašćenja.

Maloletnik je posle ukazane pomoći smešten na Dečijoj hirurgiji valjevske bolnice sa brojnim kontuzijama i simptomima potresa mozga.

Kako je rečeno agenciji Beta u toj ustanovi, njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno, a o težini povreda nisu želeli da se izjašnjavaju s obzirom na to da je slučaj pijavljen policiji.

Maloletnik je zadržan u bolnici.

U valjevskoj zdravstvenoj ustanovi agenciji Beta je potvrđeno da je prošle noći pomoć ukazana još dvojici maloletnih mladića, ali nisu mogli da kažu da li su ti slučajevi povezani, jer su se povređeni odvojeno javljali za pomoć.Izvor;
B92.net
 
Top