Poklonite pesmu članu...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
PYC, onda evo pesme za tebe nas Era :) ..... odakle si tacno ...... ja Lazarevac :)

Mobilni bre, jes ti pismen il si usmen? Viš da mi piše da sam iz Prijedora. Ako je Šumadija srce Srbije, Novi Sad srpska Atina, Crna Gora srpska Sparta a Niš duša Srbije ja mu u Prijedoru dođem ko srpsko zadnje crijevo. Doduše i Sparta je zadnjih par godina u epidemiji trbušnog tifusa ali oporaviće se... polako.

Evo i tebi jedna:

Poslednja izmena od urednika:
Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Mobilni bre, jes ti pismen il si usmen? Viš da mi piše da sam iz Prijedora. Ako je Šumadija srce Srbije, Novi Sad srpska Atina, Crna Gora srpska Sparta a Niš duša Srbije ja mu u Prijedoru dođem ko srpsko zadnje crijevo. Doduše i Sparta je zadnjih par godina u epidemiji trbušnog tifusa ali oporaviće se... polako.

Evo i tebi jedna:

Jao PYC, moja greska video sam da si ti iz Prijedora jos odavno -.- .... ali sam ispao glup pesmu sam uputio tebi, a pitanje je trebalo da se odnosi na TIta :) .....

Pa evo sad Tito vidim da ti pise Sumadija,bre, a odakle si tacno :D ......

Izvini PYC jos jednom i hvala za pesmu :D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Alzirac, za tebe :D

Morala sam... sorry

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
@Tito Rudnik, Milanovac, Kragujevac, Topola, Kosmaj, Beograd, Gruza, Raskovic, Knic, Orasac, Mrcajevci, Vujan, Cacak, Ljubic ....... to je 14 mesta u Sumadiji :) .... i gde si ti :D

Alzirac, za tebe
Ohohohoho :D ... samo napred xD

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
@tito Rudnik, Milanovac, Kragujevac, Topola, Kosmaj, Beograd, Gruza, Raskovic, Knic, Orasac, Mrcajevci, Vujan, Cacak, Ljubic ....... to je 14 mesta u Sumadiji :) .... i gde si ti :D

Ma ruralan tip skroz moj Mobilni. Iz neke vukojebine, čuvo sitnu i krupnu stoku, miriso travu, do dvadesete nije sišo u Kragujevac. Kad je to prvi put napravio neka ćumuruša, gradska rospija mu shebala znanje, ubijedila ga da joj je drugi u životu i kako je onaj prvi bio životinja, pričala mu bajke o svom teškom životu i kako je nesrećna u ljubavi a on se primio ko pelcer, pelcovala mu mozak načisto. Evo pjesma će ti sve reći.

Natrag