Poklonite pesmu članu...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Za zemljakinju Mars :)

Za Zapadnu Srbiju tj Dum :)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Eto svratio sam da vidim šta ima na forumu...da li je krenuo Putem beznađa stink.

Šta da ti kažem Mars, najbolji je bio drugi dan Arsenal festa...Pero Defformero, Ritam Nereda, KBO, Partibrejkers... sve u svemu najbolji do sada :dance3:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Lepo je videti te Death!)cvett) "Nikog nema"telehjgone Ali...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Skoro da ne zalazim na forum, jer što reče Mars, sresti ovde ljude je prava retkost. Doduše, nisam nešto ni posebno aktivna na netu, ali recimo da mi je ovaj forum bio posebno drag, a i sada kada ponekad ''ždraknem'' da vidim da nema šta novo, uglavnom je to zbog dragih ljudi koji me rado podsete na ovaj forum.

Za Detha, koga ovde dugo nisam srela...:) (bay the way .....i dalje ista majičica...:lol:ako, ako....)

I naravno, za dragu Mars :)

Za sve ostale ljude dobre volje, koji ponekad svrate ....:)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Death, sve smo se razumeli!;)
Posebno mi je drago što smo prizvali dragu Dum. Od kad na forumu nema zlata to je pravi podvig!:lol:

Za vas dragi moji! Izmamili ste mi osmeh od uveta do uveta!suicide_fool-edit

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Skoro da ne zalazim na forum, jer što reče Mars, sresti ovde ljude je prava retkost. Doduše, nisam nešto ni posebno aktivna na netu, ali recimo da mi je ovaj forum bio posebno drag, a i sada kada ponekad ''ždraknem'' da vidim da nema šta novo, uglavnom je to zbog dragih ljudi koji me rado podsete na ovaj forum.

Za Detha, koga ovde dugo nisam srela...:) (bay the way .....i dalje ista majičica...:lol:ako, ako....)

Bzv što su nam ukinute one transakcije jer verujem da bi određena uplata u zlatu uticala na učestalost tvog pojavljivanja na forumu ;)

Za Dum i Mars...ne baš momentalno ali što kaže Mars..."ali"... yes3

Član
Učlanjen(a)
15.08.2013
Poruka
126

Nadam se da sam barem priblizno pogodila ukus.. :)

Natrag