Poklonite pesmu članu...

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Hvala death na opomeni, ali meni je besmisleno da jednu pesmu posvetim jednoj osobi, nekazem da je glupo, ali sto nemogu da kazem Pesmu posvecujem celoj druzini xD .... i onako nas nije mnogo, oko 5-6 .... +,- 3-4 clana xD ......

Ugred hvala i za pesmu, obozavam je :D ......

Pesma za deatha :D ....... To Jones, malo za opustanje :D

Za gospodju mars jedna emotivna pesma :D .... nadam se da ce joj se svideti :)

Za PYC-a

Za Deliju :) ....

Za Tita :D .....

Pozdrav svima :D ..... lepo spavajte, ......

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Za Mars, Sendi, Wolfie, Paradiza, Mesiđa i ostale ljubitelje buesa. Mali koncertić. Da im uljepša nedjelju.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Za druga Deliju koji nas vikendom uglavnom bojkotuje :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Hvala death na opomeni, ali meni je besmisleno da jednu pesmu posvetim jednoj osobi, nekazem da je glupo, ali sto nemogu da kazem Pesmu posvecujem celoj druzini xD .... i onako nas nije mnogo, oko 5-6 .... +,- 3-4 clana xD ......

Za PYC-a

Slušaj Mobilmi, ovo je već drugi put da mi posvećuješ pjesme sa komunjerskom tenatikom. Ja sam bijeli Pyc ne onaj crveni, oktobarski. Koriguj se.

Pod 2, ne znam ali pretpostavljam na šta ti je Death skrenuo pažnju. Ako i griješim u pretpostavci ti opet poslušaj, šta god da je.

Pod 3, pitao si neki dan koliko svako od nas ima godina. Kod mene to jasno piše u profilu, ja nemam šta da krijem, imam 107 punih.

Evo Mobilni samo za tebe jedna na kojoj su Tito i Delija (ovo je rijedak slučaj nesuglasice između njih dvojice... brzo su ga prevazišli)

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Axaxaxa....dobar video kao i muzika .. hvala PYC .... a to da imas 107 godina ... hmmm ;) .... cisto sumanjm :D ... al' nema veze :D ...

Natrag