Poklonite pesmu članu...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Angie,za tebe!
Nadam se da ces imati zivaca da odslusas celu :D

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Svim forumasima da zive kao u ovoj pesmi.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
[INFORMACIJA]Od danas ova tema je premještena u normalni dio Slobodnih diskusija. Svaki postavljeni video sa muzičkom numerom mora biti jasno i nedvosmisleno nekome namijenjen. Klipove postavljene bez pratećeg teksta ću brisati.

Prateći tekst se može odnositi na konkretnog člana ili određenu, manju grupu članova. Pjesmu ne možete posvetiti sami sebi. Tekstove poput:

"Svim članovima foruma"
"Onima koji još ne spavaju"
"Posvećujem jednoj, prepoznaće se"

... i sličnog, poluartikulisanog, neartikulisanog i debilnog sadržaja, smatraću zrelim za brisanje.

Izuzetak od gore navedenog čine posvete povodom ženskih praznika ili čestitanje praznika uopšte, te pjesme posvećene nekoj navijačkoj grupi povodom uspjeha ili neuspjeha njihovih ljubimaca u nekom takmičenju.

Poželjno je, mada nije uslov, da tekstovi budu i duži.

P.s. Sanolisov post posvećen "svim forumašima" je posljednji koji će kao takav, kakav ne treba da bude, ostati
.
[/INFORMACIJA]

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Za sve forumaše... :lol: Zezam se, samo za Rusa:

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Hvala PyC sto si me ostavio kao primer kako ne treba da se postavlja pesma.Klikno bih ti hvala,
ali cudno nemam vise zahvalnica.Ovu pesmu posvecujem PYC.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Hvala PyC sto si me ostavio kao primer kako ne treba da se postavlja pesma.Klikno bih ti hvala,
ali cudno nemam vise zahvalnica.Ovu pesmu posvecujem PYC.

Ako ti je draže da ti obrišem post, samo reci, nije problem. Mislim, ako ne želiš da služiš za primjer. Jednostavno si bio tu sa postom koji je upravo primjer onoga kako ne treba da izgleda post u Postavite pjesmu. Zahvaljujem ti za pjesmu mada sam ja 58-o godište.

Temu ću preimenovati u Poklonite pjesmu članu. Mislim da je primjerenije.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Ako ti je draže da ti obrišem post, samo reci, nije problem. Mislim, ako ne želiš da služiš za primjer. Jednostavno si bio tu sa postom koji je upravo primjer onoga kako ne treba da izgleda post u Postavite pjesmu. Zahvaljujem ti za pjesmu mada sam ja 58-o godište.

Temu ću preimenovati u Poklonite pjesmu članu. Mislim da je primjerenije.
Gospodine urednice PYC.Nisam bio ni malo ironican.Neka samo moj post ostane da bi bio primer drugima kako se ne treba postovati u ovj temi.
Pesmu koju sam ti postavio nema veze za tekstom u pesmi,nego sa naslovom"Moja generacija"jer smo slicnih godina starosti.Taklodje se slazem sa predlogom da se preimenuje tema.
Sada sam dobio zahvalnice i odmah sam je upotrebio,tamo gde ih malo pre nisam imao.
Sad cu ispraviti gresku .Postavljam PYC ovu pesmu:
ps

Natrag