Pogrebnjak se izgubio na aerodromu

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Pogrebnjak se izgubio na aerodromu
5. avgust 2009.


10536673694a7971ed8035c239608087_big.jpg


Ruski fudbaler Pavel Pogrebnjak propustio je promociju u svom novom klubu Štutgartu, pošto se izgubio na aerodromu u Frankfurtu, objavili nemački mediji.


Pogrebnjak je priznao da nije uspeo da se snađe na najprometnijem evropskom aerodromu i da je zato propustio avion za Štutgart.


„Aerodrom u Frankfurtu je ogroman. Izgubio sam se na njemu i nisam uspeo da na vreme stignem na let za Štutgart. Nisam čak ni uspeo da pronađem svoj prtljag“, rekao je Pogrebnjak.

Nemački novinari, koji su na konferenciji za novinare čekali Pogrebnjaka navode da su u prvi mah pomislili da je njegov transfer propao i da je on odustao od prelaska u Štutgart, gde je doveden kao zamena za najboljeg fudbalera tog kluba Marija Gomesa.

Štutgart je, podsećaju nemački mediji, prvi inostrani klub za koji će igrati Pogrebnjak. U dosadašnjoj karijeri on je nastupao samo za ruske timove moskovski Spartak, Baltiku, Himki, Šinjik, Tom i Zenit iz Sankt Petersburga.

U poslednje dve godine 25-godišnji napadač je bio najbolji strelac Zenita, a u sezoni 2007/2008, sa deset postignutih golova, bio je najefikasniji igrač Kupa UEFA i, uz Andreja Aršavina, najzaslužniji za osvajanje prve međunarodne titule tog ruskog kluba. Za reprezetnaciju Rusije Pogrebnjak je odigrao 14 utakmica i postigao je pet golova.

Pogrebnjak je 1. avgusta potpisao trogodišnji ugovor sa Štutgartom, ali finansijski detalji tog sporazuma nisu saopšteni.
 
Natrag
Top