Pogodite koji deo svog tela mrzi čak 75 odsto žena

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
07. 12. 2010. 08:00h| Vestionline

Pogodite koji deo svog tela mrzi čak 75 odsto žena

Nekad su žene bile opterećene masnim naslagama na stomaku, velikom guzom, obešenim grudima, a najnovije istraživanje otkrilo je šta žene ipak najviše mrze na svom telu.

114685_0514007.39_f.jpg
Nikad ne biste pogodili

Najnovije istraživanje napravljeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da čak 75 oosto žena mrzi svoje opuštene nadlaktice.

U istraživanju je učestvovalo 1.300 žena, a iako bi se rado rešile masnih naslaga na stomaku, najviše im smeta izgled njihovih ruku.

Nadalje, četvrtina ispitanih žena toliko se grozi obešene kože na nadlakticama da su prestale da nose odeću koja to otkriva.

Zanimljiv je podatak i da su žene koje su učestvovale u istraživanju rekle kako su barem jednom izjurile iz prodavnice i odustale od šopinga zbog frustracije svojim izgledom.

Član
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poruka
178
Hm...nikada se ne bih setila, ali ima smisla, kako zene stare opustaju im se nadlaktice. Onda bi na drugom mestu mozda bile bore na vratu?!

Član
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poruka
26
Ma sta ima smisla. Ovo je smesno. Nikako ljudi da shvate da ne uzimaju zdravo za gotovo ono sta im se plasira. Sutra ce se neke zene koje su procitale ovu vest gde god da je pustena, debelo istripovati

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Zene su uvek bilo mnogo vise opterecenije i iskompleksiranije svojim izgledom nego muskarci, to je cinjenica.

Član
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poruka
178
Zene su uvek bilo mnogo vise opterecenije i iskompleksiranije svojim izgledom nego muskarci, to je cinjenica.
Mislim da je to uravo zbog muskaraca. Neki muskarci u zenama traze savrsenstvo bez mane, a vecina zena bas to zeli i da bude. Zalosno, ali istinito!!!!

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Mislim da je to uravo zbog muskaraca. Neki muskarci u zenama traze savrsenstvo bez mane, a vecina zena bas to zeli i da bude. Zalosno, ali istinito!!!!

Ja licno volim kada žene "ima". Salce i stomačić su poželjni i seksi. Naravno, o ukusima ne vredi raspravljati, ovo je samo moja tačka shvatanja i posmatranja. Bolje da ljulja nego da žulja, neko reče. :)

Natrag