Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Kako da podesim paragraf da mi bude na 0 svaki put kada udjem u word,jer pravi mi velike razmake kada lupim na enter pa moram stalo da podešavam svaki put kada udjem u word.

Član
Učlanjen(a)
06.01.2012
Poruka
122
Da bi mogao snimiti fajl koga sam poslao, prvo kliknes ispred Download with Secured Download, tj isključis ovu opciju, pa onda ides gore na DOWNLOAD, a onda ti se pokaze nova kartica u kojoj pise Otvori (ili zapamti). Ali evo i rijecima: Na kartici koju si prikazao ono sto si markirao zutom bojom (After) stavi na nulu (0), a U Line Spacing stavi na Single, a At je prazno, pa klikni na Default. To bi trebalo biti to.
Lijep poz.

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Da bi mogao snimiti fajl koga sam poslao, prvo kliknes ispred Download with Secured Download, tj isključis ovu opciju, pa onda ides gore na DOWNLOAD, a onda ti se pokaze nova kartica u kojoj pise Otvori (ili zapamti). Ali evo i rijecima: Na kartici koju si prikazao ono sto si markirao zutom bojom (After) stavi na nulu (0), a U Line Spacing stavi na Single, a At je prazno, pa klikni na Default. To bi trebalo biti to.
Lijep poz.
Odlično radi hvala uskratio si me velikih muka pogotovo što ćaletu to moram stalo da podešavam :D
Hvala i pozdrav.

Natrag