Pmagajte Molim Vas!!!!!!

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Imao sam triple boot:xp(c: ),w7(d) i linux na svojoj particiji.Prvo sam instalirao xp pa w7 pa linux.
Windows xp je nesto zezao i nakupilo se svega pa sam odlucio da ga reinstall,sto sam i uradio,ali sada mi se prilikom pokretanja kompjutera ne pojavljuje ni linuxov grub(u kome sam birao hocu li da pokrenem windows 7 loader ili linux mint) ni win7 boot loader.Kako da ih povratim.
Win 7 nisam dirao jos je na svojoj particiji svi sistemski fajlovi su tu.
Pomagajte molim vas!!!!

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Pa preforsirao si komp ,moguce da imas prvu verziju windowsa pa ti on luduje(oce 7),resenje: duhiraj sistem ,pa sacuvaj ono sto ti je potrebno ostalo brisi,kod linuxa ja koristim SLAX verziju ne zauzima prostor u kompu(presrece windows prilikom pokretanja diska i koristi informacije iz kompa).

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Postoji li nacin bar da povratim 7(nije prva verzija build 7600),a za linux cu lako.
@ljubopitljiva treba :win xp igrice i te gluposti,7 istrazujem i ucim(da znam sta kad vise ne bude bilo igrica za xp),linux ko zna

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Pa jedino reinstalacija,ako ti operativni sistem ne reaguje onda ga moras reinstalirati.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
tu ti samo linux moze pomoci posto on ima svoj grub loader. najbolje njega bootovati, nema repair koliko se sjecam ali ima neke druge opcije i to bas za grub cini mi se. probaj pa javi

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Gotovo je sad,ja sve ponovo instaliro.
Ali ako moze savjet,kako da ubuduce radim reinstal xp a da se ostali sistemi npo*ebu.

Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
146
neznam što to radiš najbolje ti je ako tako hoćeš da instaliraš xp sp3 jel na njega i igrice a i programi mogu...e sad linux za njega neznam nikad ga nisam koristio ali da instaliraš xp i w7 nemaš potrebe za tim

Natrag