Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sad sam probao da pokrenem, stoji mi na učitavanju kanala. I ne mrda dalje od 0%. Isti problem?jel vam radi plugin na kodiju? meni na 18.7 ne radi danas
naravno ,podrzavamo sve kvalitetne stvari a sve u cilju da se pomogne i olaksa korisnicima i hvala ti na tome.....Pogledajte prilog 139660
Addon za Kodi 19 matrix by Robin Hood nadam se da ce biti odobrenje sa strane sfvip foruma!
Pogledajte prilog 139661
Svaka cast drug, skidam kapu za OVO a i za ostalo na forumunaravno ,podrzavamo sve kvalitetne stvari a sve u cilju da se pomogne i olaksa korisnicima i hvala ti na tome.....
jedna sugestija,posto je u pricipu ovo ex-yu forum sa skoro 700000 korisnika i ima nas kako na forumu tako i u stafu iz svih krajeva ex-yu,meni ne smeta ali da drugima ne bode oci jer nas ima raznih,zameni ovu sliku.....da bude recimo ovako
Pogledajte prilog 139664
upotrebi ovaj .....
Pogledajte prilog 139663
a mozes i ovaj fanart.....
Pogledajte prilog 139665
Svaka čast za ovo,gdje se može preuzeti,je li to link sa prve stranice?Pogledajte prilog 139660
Addon za Kodi 19 matrix by Robin Hood nadam se da ce biti odobrenje sa strane sfvip foruma!
Pogledajte prilog 139661