Zavisi koliko je star, u kakvom je stanju, da li je u garanciji, sta ide uz njega, da li je popravljan, ima li legalan os (ako ti treba zbog posla, inace nebitna stavka).
U principu treba izbegavati polovne laptop racunare jer njihova kupovina je velika lutrija. Jedino sto mi se svidja kod tog konkretnog modela je sto ima integrisanu grafiku, pa pretpostavljam da mu je i radni vek duzi jer se manje grejao, mada ne mozes da znas kako ga je prethodni vlasnik koristio, tj. da li ciscen kuler od prasine, da li je drzan u krilu ili nekoj slicnoj mekoj podlozi (sto dovodi do zapusavanja usisnika vazduha za hladjenje), da li je nosen van zatvorene prostorije (cime je mogao biti izlozen naglim temperaturnim razlikama) i da li je bio otvaran (sto bi mozda i moglo da se utvrdi jer serviseri u svom lomu uglavnom pogube originalne srafove pa vracaju kakve imaju).
Druga stvar, cena je previsoka. Ja sam 2009. godine zamenio dual core MSI sa ati grafickom od 256mb i monitorom od 15.6" i to u garanciji za racunar od 300eur. Niko nije hteo da ga kupi za kes jer je jos onda ta cena bila previsoka. Moj predlog, ako ne poznajes vlasnika i nisi siguran u ono sto prica 100%- zaobidji.