Pitanje za originalni cd win xp

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
211
Eeee ovako;dobio sam originalni windows xp sp2 ali bez serijskog broja.U principu ovaj os sam odavno zamenio 7-icom,ali volim da eksperimentisem povremeno:roll:.Imam dva hard-a pa mi nekad iz dosade dodje da se malo igram sa instalacijama starih os-ato_become_senilesmile3.E pitanje je da li se moze nekako izvuci serijski broj sa ovog originala?Probao sam sve zivo, nema sanse.Neki su pokazivali,u nekim tutorijalima, kao da je serijski broj u onom i386 fajlu,pod nazivom "unattend text document",ali to nije serial posto vecina proizvoda ima isti ovaj product key.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
koliko znam ne mozes, a bilo koji drugi kljuc da upotrijebis samo ce ti pretvoriti u piratsku verziju. da imas org kljuc bio bi i sistem org, ali posto nemas onda ces se morati sluziti piratskom verzijom

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
211
koliko znam ne mozes, a bilo koji drugi kljuc da upotrijebis samo ce ti pretvoriti u piratsku verziju. da imas org kljuc bio bi i sistem org, ali posto nemas onda ces se morati sluziti piratskom verzijom
Ma ajde kakva piratska verzija pa da cika Bil Gejts osiromasi:lol:.Ma i ocekivao sam da ne moze da se nadje kljuc thanks;)

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Bez ključa na papiriću ne možeš bništa, znači počni se bavit piraterijom.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ako je bio prije instaliran na drugom kompu sa originalnim serijalom na tvom kompu ce biti pirat i da imas serial ,jer na dva kompa nemoze jedan originalni win os . znaci jedan komp jedan win , drugi komp drugi win.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
211
Bez ključa na papiriću ne možeš bništa, znači počni se bavit piraterijom.
Ma salim se ovo za Gejtsa ;)pa otkud meni para za original,a i 99% forumasa ne verujem da ima original softvere,i kod mene su sve "narodne" verzije.Nego eto cisto iz radoznalosti sam hteo da vidim kako funkcionise original.Mada ne verujem da je bogzna koliko bolji od pirata:acute:

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Ma salim se ovo za Gejtsa ;)pa otkud meni para za original,a i 99% forumasa ne verujem da ima original softvere,i kod mene su sve "narodne" verzije.Nego eto cisto iz radoznalosti sam hteo da vidim kako funkcionise original.Mada ne verujem da je bogzna koliko bolji od pirata:acute:

Ja sam imao orginalni XP(ne pitaj kako sam ga dobio) i nije nešto posebno. Od tada samo pirat :D

Natrag