Da skine mrak sa očiju od predrasuda.
Dobar predlog, ali kako da to postigne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da skine mrak sa očiju od predrasuda.
Dobar predlog, ali kako da to postigne?
Govorio si o meni a ne o svedocima, on te pita za mene. A ti govoris o nekakvim predrasudama koje ja nemam ni prema kome...Zar nisam rekao. Tema je potpuno bespotrebna jer ovdje JS dolaze kao padobranci, ostave 20 komentara, malo ponešto razg. i bježe.
Govorio si o meni a ne o svedocima, on te pita za mene. A ti govoris o nekakvim predrasudama koje ja nemam ni prema kome...
Kako nemate, pa sam Adrijan čiju nauku uveliku usvajaš je rekao da nije istina sve što dolazi iz SAD, a jeste iz Rusije, Grčke, Srbije itd.
Zar to nije predrasuda?
Klasična predrasuda da neko osuđuje nešto zato što to dolazi iz nekog drugog kraja.
To smo imali u NZ kada su čuli da je Isus iz Nazreta, pa je rečeno "Može li išta dobro doći iz Nazareta", taman i ti i Adrijan imate iste predrasude, Advent. crkva je zlo jer dolazi iz SAD.
Dobri ljudi su dobrodosli, mada se mi vec znamoVideh da eto volite JS pa rekoh da se javim
Malo sam ja ovde pisala ikada mozda sa drugog foruma?Dobri ljudi su dobrodosli, mada se mi vec znamo