Pitanje za Jehovine svedoke:

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Govorio si o meni a ne o svedocima, on te pita za mene. A ti govoris o nekakvim predrasudama koje ja nemam ni prema kome...

Kako nemate, pa sam Adrijan čiju nauku uveliku usvajaš je rekao da nije istina sve što dolazi iz SAD, a jeste iz Rusije, Grčke, Srbije itd.

Zar to nije predrasuda?

Klasična predrasuda da neko osuđuje nešto zato što to dolazi iz nekog drugog kraja.

To smo imali u NZ kada su čuli da je Isus iz Nazreta, pa je rečeno "Može li išta dobro doći iz Nazareta", taman i ti i Adrijan imate iste predrasude, Advent. crkva je zlo jer dolazi iz SAD.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kako nemate, pa sam Adrijan čiju nauku uveliku usvajaš je rekao da nije istina sve što dolazi iz SAD, a jeste iz Rusije, Grčke, Srbije itd.

Zar to nije predrasuda?

Klasična predrasuda da neko osuđuje nešto zato što to dolazi iz nekog drugog kraja.

To smo imali u NZ kada su čuli da je Isus iz Nazreta, pa je rečeno "Može li išta dobro doći iz Nazareta", taman i ti i Adrijan imate iste predrasude, Advent. crkva je zlo jer dolazi iz SAD.

Sta ti mene poredis sa Adrijanom, jesam li ja Adrijan? Jel tebi dobro?

Pa to i jeste tvoj problem, sto ti sve pravoslavce stavljas u jedan isti kos i ako si nasao jednog pravoslavca da ne valja ti mislis da su svi takvi, pa to su tvoje predrasude covece!

Ti ovde sve pravoslavce smatras formalistima, bezobraznima i pokvarenima i to otvoreno kazes, jos i vredjas!

Pa ti imas predrasude!

Ja predrasuda nemam, ni prema kome!
Meni su adventisti dobri ljudi, ali ti nisi dobar adventista, vec los i ti blatis ovde taj dobar narod.

Sem toga, Adrijana si izvrnuo namerno!

Učlanjen(a)
19.11.2017
Poruka
29
Dobri ljudi su dobrodosli, mada se mi vec znamo :)
Malo sam ja ovde pisala ikada mozda sa drugog foruma?
Evo ja sam spremna da odgovorim na pitanja.

A to sto neki misle da JS ne smeju da pisu po forumima to je zabluda.
Smem da pisem gde hocu i sta hocu :)
Takodje JS normalno koriste internet i drustvene mreze.
Cak imamo clanke u casopisima da pomognu da mudro koristimo internet.
E sad problem jeste sto neki misle da JS ne bi trebalo ili ne smeju da pisu po forumima ali to je samo njihov problem.
Ja kao JS imam svoju privatnost i samo Bogu odgovaram :)

Natrag