Pitanje za Cure

Član
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poruka
178
Ne znam kakva bi me priča navukla da ne gledam u ovako nešto:

grudi.jpg

Verujem da se većini devojaka svidja kada blenemo u njihove atribute! Ona koja kaže da nije tako - ni nema čime da se pohvali! A,ako ima čime da se pohvali,a oblači se tako da istakne kvalitete i ne voli da je gledaju - pa zašto bi se tako obukla... Mislim,nema logike... ;)

I to sto kazes....mudro zboris:)

Učlanjen(a)
16.12.2010
Poruka
34

grudi.jpg

Verujem da se većini devojaka svidja kada blenemo u njihove atribute! Ona koja kaže da nije tako - ni nema čime da se pohvali! A,ako ima čime da se pohvali,a oblači se tako da istakne kvalitete i ne voli da je gledaju - pa zašto bi se tako obukla... Mislim,nema logike... ;)

Boze kolike dojke.Nije ona jadna kriva sto je prirodno nadarena u gornjem delu teleta i sto to nema sanse da stane u tu malenu haljinicu .

Član
Učlanjen(a)
25.07.2010
Poruka
73

grudi.jpg

pa tesko je citati tvoj post mogu ti reci jerz nhisi treboa stavit skliku :D :D

hm...to mi se rijetko dešava...msm ko još danas nosi lupu u džepu,a vjerujte treba mu da bi ih pronašao...hahahhahahahaahahhahahaha...:lol:

hahahaa ma nema veze, zena ima 100 ljepota a grudi su samo jedna

Natrag