Član
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poruka
- 2.013
hm...to mi se rijetko dešava...msm ko još danas nosi lupu u džepu,a vjerujte treba mu da bi ih pronašao...hahahhahahahaahahhahahaha...:lol:
:lol:
Ja vjerujem:blum3:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hm...to mi se rijetko dešava...msm ko još danas nosi lupu u džepu,a vjerujte treba mu da bi ih pronašao...hahahhahahahaahahhahahaha...:lol:
:lol:
Ja vjerujem:blum3:
Ne znam kakva bi me priča navukla da ne gledam u ovako nešto:
Verujem da se većini devojaka svidja kada blenemo u njihove atribute! Ona koja kaže da nije tako - ni nema čime da se pohvali! A,ako ima čime da se pohvali,a oblači se tako da istakne kvalitete i ne voli da je gledaju - pa zašto bi se tako obukla... Mislim,nema logike...
Verujem da se većini devojaka svidja kada blenemo u njihove atribute! Ona koja kaže da nije tako - ni nema čime da se pohvali! A,ako ima čime da se pohvali,a oblači se tako da istakne kvalitete i ne voli da je gledaju - pa zašto bi se tako obukla... Mislim,nema logike...
nikad negladim devojki u grude samo u lice
U jbt patak :blum3: Gde živi ova???
E,zato i tražiš devojke putem interneta! :lol:
Svako jutro se budim sa tim pitanjem...
hahahaa ma nema veze, zena ima 100 ljepota a grudi su samo jedna
Svako jutro se budim sa tim pitanjem...