Sad si me zbunio totalnoNije na merge vec resize!
Sa resize možeš particiju podijeliti na koliko hoćeš djelova a nikako oduzeti od jedne pa dodati drugoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sad si me zbunio totalnoNije na merge vec resize!
Sad si me zbunio totalno
Sa resize možeš particiju podijeliti na koliko hoćeš djelova a nikako oduzeti od jedne pa dodati drugoj
sa resize oduzimas nekoj postojecoj particiji prostor zatim se partcija zakljuca ostaje nelociean prostor
zatim drugoj particiji dodas taj prostor koji si predhodno oduzeo!
Kad se ove stvari rade onda particiju od koje oduzimas prostor oduzimas sa leve strane!
Pofledaj video u predhonim postovima on u programu ide na resize sa leve strane
oduzme prostor zatim dodaje nekoj drugoj particiji!
Ja sam uspio bez problema prebaciti 10 gb iz particije D na particiju C sa mini tool partition wizardDa, kao sto sam ja rekao, potrebno je smanjiti "D:" particiju preko resize, i pomeriti je prema kraju, tako da neparticionisan prostor, koji je oduzet od postojece particije bude izmedju "C:" i "D:" particije, pa se kasnije ide na resize "C:" particije, i na nju se dodaje neparticionisani prostor.
Ja sam uspio bez problema prebaciti 10 gb iz particije D na particiju C sa mini tool partition wizard
Nisam morao smanjivati particiju D, mada bi to bilo poželjno, jer se nikad ne zna sa ovim programima
Nije bilo nikakva unalocated space.Dobro je kad si uspeo!
Samo i taj prostor koji si dodao morao je od nekud biti uzet!
Osim ako vec nije bilo nekog prostora koji je vec bio neparticionisan a nisi znao za njega!