Pitanja za ateiste???

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Jedan autor opisujući svoje iskustvo razgovora sa jednim satanističkim sveštenikom - preneo je reči tog sveštenika koje upućuju na to ( parafraziram ) - da jednog ateistu koji propagira teoriju Evolucije prati posebna sila data od sotone, i da taj čovek ima posebne počasti od njega.

Takođe, da je sam sotona po svom planu odabrao Darvina da propagira ovu teoriju Evolucije.

To je zavera samog sotone Lucifera Božjeg neprijatelja koju on sprovodi kroz svoje agente na zemlji protiv Boga i njegovog carstva.

Ali kao što postoji jedna izjava "Sve što sotona danas čini na zemlji protiv Boga, istine i Božjeg naroda - na kraju će se okrenuti protiv njega, i on u svakom slučaju bilo šta da se dogodi - gubi rat koji je odpočeo na nebu"

Tako da će sve zemaljske teorije i mudro smišljene sotonske prevare - na kraju doživeti krah, i Bog se proslaviti među ljudima i celim svemirom.

Naravno, sve je prevara direktno od Lucifera koji svim naucnicima na svetu obecava sve i svasta da bi lagali u njegovo ime.
Najzanimljive u toj gluposti je to sto ti verujes da tvoj Bog njemu dopusta da vara narod, ne zna se sta je smesnije :D
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Naravno, knez ovog sveta je đavo ( kaže jedan biblijski tekst ).

Bog dopušta sotoni da vara ovaj svet kako bi se pokazala prava priroda njegovih pobuda u borbi protiv Božjeg poretka.
Bog je zato dao svoju pisanu reč kao zaštitu od sotonskih prevara i lažnih učenja i ljudskih teorija.

Sve što nije deo učenja Božje reči biblije je od sotone, sva učenja i ljudske teorije, a sotoona ima najviše uspeha u svom delovanju kada pomeša istinu sa laži metodom duhovne indoktrinacije.
Zato danas u svetu imamo toliko crkava, različitih pokreta, i nažalost još uvek ateizam kao protiv odgovor na postojanje Boga.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Video klipovi imaju svoju svrhu, a može se diskutovati i prozno, to nije sporno.
 
Natrag
Top