Član
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poruka
- 3.068
Koliki je kapacitet foruma oko nicoa.Jel ima ogranicenje koliki ces nivo biti ili ides do 9999999999 nivoa???Bez previse licnih pitanja.Dovoljno je donji deo Srbije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koliki je kapacitet foruma oko nicoa.Jel ima ogranicenje koliki ces nivo biti ili ides do 9999999999 nivoa???Bez previse licnih pitanja.Dovoljno je donji deo Srbije.
Jesam Ganu.Zbog čega nesebično poštuješ reprezentaciju Nigerije iz 94te ?
I da li si imao slične favorite na proteklom Svetskom prvenstvu ?
Iskustvo,dobra volja,fanatizam,zadovoljstvo sa onim sto radis i to je ta prica.Kada stigneš netrpati forum sa toliko materijala za download, spavaš li ponekad? Ima vas dvojica-trojica koji ste za Ginisa što se uploada tiče. Skidam kapu.
Nema ja imam zalihe tak se ja borim protiv monopolista.Moje pitanje za Coisku da li kod njega ima nestašice mleka?
Iskreno neznam nijedan forum gde je moderator placena ''funkcija''.Zašto ne uvede profesionalne moderatore koji bi bili plaćeni za posao koji rade?
Pretpostavljam da ni na ovom forumu, kao kod većine, nema profesionalnih moderatora.
Malo mi se čini nefer da moderatori rade po ceo dan samo zbog pohvala.
Coiska a ti bi radio džabe kao moderator na nekom forumu po par sati dnevno?
Ajde brate malo objektivnosti, pa nisi balavac nego čovek od 44 godine.
Kažeš da vam zarada nije dovoljna da pokrijete toškove?
Zanimljivo.
Nije mi samo jasno kako onda forum traje godinu ipo dana ako ste svaki mesec u gubitku?
Ali ovo je tvoj forum pa radi šta hoćeš..
PS: Ako vam zarada nije dovoljna onda spustite cene banera pa ćete više i zaraditi.