pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
mmmmm Tito mislila sam da imas vise maste ..;)
Pitaj me sta god..mozda nisi citao od pocetka pa iako se pitanje ponovi..tebi ce odgovor biti nesto novo..:dance2:
daa iskusno..bas..:blum3:
Sta bi te eto bas ono zanimalo..a da ti ja odgovorim..:dntknw:

Ma ja zbog toga da se ne bi ponavljala pitanja. Pitaću te ja već nešto, ne brini. :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Kako rimujem..svidja ti se..ok..
nastavicu da redjam..rime..:dance2:
Da li ti se dopada avatar..ili je malko..vise ono..mm?
Ko zna da li smem gola u javnost..:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sviaju mi se sirene. :lol: Al ako ostaviš avatar, moraćeš da staviš 18+ pored nika. :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ceco, važno je da sam ja video, a ostali nek žale za propuštenom prilikom. :D

E to me podseti na jedan stari vic:

Tadić, Toma Nikolić i Koštunica na pustom ostrvu. I sad, gledaju oni na ostrvo prekoputa, kad tamo prelepa gola ženska, sama samcijata, sunča se na plaži. Gledaju ova trojica, pošla im voda na usta... U jednom trenutku, kaže Toma:

E, ja ne mogu više da izdržim, ja ću da probam da preplivam do tamo pa šta bude.

I krene Toma, pliva, pliva, nije preplivao ni četvrtinu, vidi dalek put, snaga ga izdaje i odluči da se vrati nazad. Nastave njih trojica da gledaju, kad posle nekog vremena kaže Tadić:

Ne mogu ni ja više da izdržim, probaću da preplivam pa kud puklo.

I krene on, pliva, pliva, preplivao malo više od Tome, međutim ista stvar: osetio da nema snage i šta će, vrati se nazad.

Opet njih trojica gledaju, ne skidaju pogled sa ženske, i u jednom trenutku pitaju Toma i Tadić Koštunicu:

Vojo, hoćeš ti da probaš?

A Koštunica im odgovori:

Što, pa vidi se i odavde...

:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dobra fora..svidja mi se..hahaha
Kad smo kod viceva..da ti ispricam jedan..mada sam ga pricala tamo negde ..mozda video mozda jok..
Popio meda vijagru umesto leka za glavu..I naravno desi mu se sta..pocne on da juri sve zivotinje po sumi jel.. da oseti olaksanje..bar nesto da uhvati..ali djavola..sve zivotinje brze od njega pa pobegose..zgrabi on jeza..jez se instiktivno sklupca u lopticu..meda ga okrece i gundja kao za sebe..
Gde ti pi*** gde ti je pi**?
Jez sav u panici kaze..ja sam musko..ja sam musko..
Meda nista i dalje ga okrece i gundja..gde to pricas..gde to pricas..:dntknw:
Kad zapne..:blum3:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobra fora..svidja mi se..hahaha
Kad smo kod viceva..da ti ispricam jedan..mada sam ga pricala tamo negde ..mozda video mozda jok..
Popio meda vijagru umesto leka za glavu..I naravno desi mu se sta..pocne on da juri sve zivotinje po sumi jel.. da oseti olaksanje..bar nesto da uhvati..ali djavola..sve zivotinje brze od njega pa pobegose..zgrabi on jeza..jez se instiktivno sklupca u lopticu..meda ga okrece i gundja kao za sebe..
Gde ti pi*** gde ti je pi**?
Jez sav u panici kaze..ja sam musko..ja sam musko..
Meda nista i dalje ga okrece i gundja..gde to pricas..gde to pricas..:dntknw:
Kad zapne..:blum3:

:lol: :lol:

Nisam čuo dosad, odličan je, hehehehe. :mrgreen: Smejem se sam u sobi, da me neko vidi (ne računajući ove špijune što nas stalno gledaju) mislio bi da sam načisto prs'o. :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Tako ti ja ..umem..sta cu..:dntknw:
Odvalim pa prezivim..:dance2:
Imas li nekog ko ti bas simpa na forumu..sem Ulketa..naravno..?

Natrag