Član
- Učlanjen(a)
- 02.08.2010
- Poruka
- 535
Nadam se da nisi preko Save tj Novi Beograd ili Zemun , daleko mi to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako sve znas...da nisi ti vidovito skakutavo iritantno cupavo i nemirno ..zvonce koje se pretvorilo u plavo jaje sa sve dlakama..??
Pa...nevaljala sam na mnoge nacine...bas ono..nevaljala..a zasto? Ne znam da objasnim...Zasto si nevaljala?
Ja jesam kraj Save..tacnije savskog jezera...ali sa ove strane ..ne sa one ...Nadam se da nisi preko Save tj Novi Beograd ili Zemun , daleko mi to
Nesto mi se cini da imas vise zenskih nego muskih gena...mozda gresim ali..retko kad...Naravno da sam taj (to) jaje plavo i dlakavo.
Nesto mi se cini da imas vise zenskih nego muskih gena...mozda gresim ali..retko kad...
Ovde je veoma nezgodno bilo koga uveravati u suprotno..ali ..sacekacu i to vreme da dodje...mozda ti i uspe..Hm... Vidim da doktorove sumlje poprimaju razmjere epidemije. Ništa zato, razuvjeriću te vremenom.
Hm... Vidim da doktorove sumlje poprimaju razmjere epidemije. Ništa zato, razuvjeriću te vremenom.
Sad znam, dole na Padini si, kod Porsche-a, to mi nije mnogo daleko
Ovde je veoma nezgodno bilo koga uveravati u suprotno..ali ..sacekacu i to vreme da dodje...mozda ti i uspe..
Jedna od dobrih prijateljica ..mada ih imam puno..Da li ti je blueangel011 najbolja prijateljica na forumu?