pitajte clana blackandblond

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Bitno je da si ti isto toliko zreo da sa 30+ igraš igrice i ceo dan skidaš modove kako bi tu tvoju igricu "ulepšao".

Ti kad bi mogao da odigraš bar 15 minuta te igrice kako je zoveš ja bih nabio glavu u kiselinu .... To nije igrica nego strategija a strategije se igraju nezavisno od toga koliko godina imaš .... Igrice sam prestao da igram još sa 20 .... Kad je nintendo izašao iz mode ....

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Šta god da je, igrica je, ako sebe smatraš zrelom osobom onda prestani da igraš igrice i nađi drugu zanimaciju. Igraj šah sa penzionerima. Hrani golubove na Kalemegdanu. Izvedi klinca u zoo vrt, igraj karte sa društvom i batali priču o zrelosti dok ti sam ne izađeš iz svoje nezrelosti.

Ja jesam do jaja nezreo, ali neću da mi neko ko je toliko zreo da visi 24/7 na forumu, igra igrice i raspravlja se na forumu priča o nekoj zrelosti i predstavlja se kao osoba koja može da bude ovde profesor života.

Black wizard mislim da je najbolje da ja i ti više ne razmenjujemo postove i da se izbegavamo.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Black wizard mislim da je najbolje da ja i ti više ne razmenjujemo postove i da se izbegavamo.

Ja mislim San da je najbolje da ti sve izbegavaš. Ne postoji čovek ovde ili dama s kim nisi ušao u sukob iz samo tebi poznatih razloga. Ja sam ti već par puta rekao da ukoliko ne možeš da podneseš zezanje, ne ulaziš na Forum .... Ti si pričao kako ćeš da se menjaš i tako dalje a evo dokle smo stigli.

Mislim da je najbolje da zaboravimo na ovaj naš razgovor i da nastavimo dalje jer ako ga budemo nastavili, tebi se kraj neće dopasti.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
I da, obzirom da imaš odvratnu naviku da menjaš post kad shvatiš da si preterao, nemoj to da radiš. Napravio sam screenshoot ....

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....
Dokle bre dokle?
Hajde da pjevamo...
U svetu postoji jedno carstvoooooo u njeeeeemuuuu caruuuje druuugarstvoooo u njemuuu je sve lepooo u njemuuu je sve neznoooo u njemuuuu se sveeeee radujeeeee....
Tamo su kuceeee od cokoladeeee prozori su od marmeladeeee i tamo svakoo radiiii ono sta hoceeee tamo raste slatkoooo vooooceeee......

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Ja jesam preterao i u ovoj situaciji ali ako sam pitao da li je zrela za brak to ne znači da treba da mi upadaš i ničim izazvan komentarišeš moju nezrelost.
Završena priča o ovome.

Natrag