pitajte clana blackandblond

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Sta igrala?
Evo ovako da ti pojasnim...ja jesam Bosanka i ponosna sam na to ali ja kada je npr.utakmica u pitanju...UVJEK navijam za Srbiju i kidam svoje zivce kada gube i pijem kad pobjede:D
Kada igra Bosna ja i ne znam da igra..
Zasto?
Pa jer u reprezentaciji Srbije igra moj narod,a u reprezentaciji Bosne NIJEDAN "nas" ne igra...i dok je tako ja Bosnu kao reprezentaciju ne poznajem...isto kao sto ovu zastavu nikad necu smatrati svojom
BiH_zastava_06.jpg

O da dodam daleko od toga da sam nacionalista ovo je bilo samo objasnjenje...nacionalizam ne podnosim svoje volim tudje postujem;)
EDIT:moja zastava:)
Zastava%20Srbije.gif

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Andreee evo jedna pjesma mLogo je volEm...zapravo dvije:mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ajde de vodicemo tebe na pitu a mi cemo na cevape...mada na tvom mjestu ja to ne bi propustila...
Kazu:"Ko dodje u Sarajevo a ne jede cevape neka racuna da nije ni bio":)
Jeo sam i slavne bosanske pite i jagnjetinu, i cevape i bosanski lonac i urmasice... i jos svasta nesto.
Sve je imalo pun ukus i sve je prijalo.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Cao kilometraza:)
Nije jos...i dalje disem na skrge...kljukam se nekim sarenim pilulicama malo je lakse ali jos traje...hvala na pitanju:heart:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Sto si iznenadjena kad o meni ne znas nista vec samo imas predrasude?

2 godine sam ziveo u Sarajevu, upoznao sam i mentalitet i kuhinju i jos mnogo sto sta.
Upoznao sam i trebe i revizore i "oko ba, budimo realni".
Ne nisam ja zato iznenadjena nego sto si uopste na mojoj temi...(ne smeta meni)
I ja nemam predrasude vidis kako ne znas...ja o tebi mislim ono sto si ti pokazao...ni vise ni manje...

Natrag