Koristim Kopernikus kablovsku, i ubacili su oko 10tak pinkovih kanala, i na zalost utisci su veoma losi za sada. Na svim ovim pink action(mislim da ih ima 3) i pink movies(2-3), se vrte niskobudzetni filmovi i filmovi b produkcije, primetio sam da se dosta cesto repriziraju, otprilike sam izbrojao po 3-4 filma dnevno. Pink Reality ne bi trebalo da komentarisem.... Pink soap, takodje. Jedina nada da ce na Pink premiere ipak pustiti mozda ponekad i neki bolji film. Pored ovoga imaju jos i Pink kids, Pink Family i Pink Music, Pink 2 i Pink 3 na kojima se nikada nisam zadrzao duze nego sto je potrebno da pritisnem dugme da ih preskocim... Najgore sto su iz programa izbacili kanala kao sto su WH1, MTV Adria, Euronews, fashion, Cinemania-u... Tako da ako neko koristi analognu kablovsku mrezu, bolje da ne prizeljkuje ovo. Ja sam na primer ostao na 4-5 kanala i sport klub kanalima koje nekada mogu da pogledam. Filmove uglavnom gledam sa neta, ali volim da odgledam film kada bude i na tv-u, mozda najvise zbog neke nostalgije... Uglavnom, za ova 2-3 dana sam prilicno nezadovoljan. Imam 5 filmskih kanala koji zajedno emituju programsku semu za 1 dan svaki po 4-5 sati programa, i vrte ih u krug...