Piksi: Nameštaljka? Budalaštine!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Piksi: Nameštaljka? Budalaštine!
24. oktobar 2009.


00012647.jpg


Osim zbog spektalularnog gola sa polovine terena, sa klupe, naravno, Dragan Stojković Piksi našao se u središtu pažnje, prvenstveno srpske javnosti, i zbog sumnji u učestvovanju u nameštenom meču između Al Itihada i njegove Nagoje.

Naime, za meč koji je završen rezultatom 6:2 za Saudijce, mnoge kladionice stopirale su uplate nekoliko sati pre početka, a interesantno je da je duel, kladioničarskim rečnikom rečeno, došao iz "dvojke u keca", uz, naravno, sedam i više golova. Sam tok utakmice i krajnji rezultat samo su podgrejali spekulacije o "šteli".


- To je proizvod žute štampe. Obična budalaština!? - rekao je Piksi za "Sportski žurnal". - Pa, da je tako, valjda bi prvo javio prijateljima da reše sve životne probleme. Nema veze sa istinom... Jesmo vodili, ali napominjem još jednom, bili smo značajno oslabljeni, imali smo i igrača manje, a osećao se umor, pogotovo u drugom poluvremenu. Prate nas maleri, tako da je razlog slabie igre i poraza od 6:2. Nema ni govora o bilo kakvom nameštanju...
 
Natrag
Top