Šta je novo?

Pijan ugrizao policajca

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
Pijan ugrizao policajca
Nesvakidašnji incident u Aranđelovcu
02.09.2009. 05:00

ujeden-policajac-ver.jpg

Policajac Veljko R. pokazuje povredu

Kragujevac - Policajca Veljka R. (24) juče dva sata po ponoći ujeo je za ruku Marko R. (27) prilikom intervencije policijske patrole, koja je stigla na poziv komšija posle zapomaganja iz stana u Ulici kneza Miloša 280 u Aranđelovcu.

- Videli smo razbijena ulazna vrata na zgradi i slomljeno staklo. Čuli smo viku, zapomaganje. Našli smo stan na drugom spratu, vrata sa ojačanim bravama su bila provaljena. U hodniku je stajao Marko R. koji je bio pijan i počeo je odmah da nas vređa, psuje, preti. Ništa nije pomoglo, nikakvo ubeđivanje. Nismo imali palice, a on je, jak čovek i bivši sportista, počeo da se rve sa mnom i sa kolegom. Borba sa pijanim čovekom je trajala oko pola sata, a kada smo ga napokon oborili na zemlju i pokušali da ga vežemo, on me je ujeo za desnu ruku, blizu ramena - priča Veljko R. i dodaje da je primio tetanus i da lekari u prvi mah nisu poverovali da je to ugriz čoveka.
Napadaču na policajca u Aranđelovcu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je napao službeno lice na dužnosti.

Izvor: Blic
 
Top