Šta je novo?

Pijan Sven Alkalaj izazvao sudar

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Pijan Sven Alkalaj izazvao sudar
Izvor:
Mondo.rsMUP Kantona Sarajevo saopštio je danas da je vozač "škode oktavije", koji se sinoć sudario sa audijem A-4 "lice s inicijalima A.S." kod koga je "utvrđeno prisustvo alkohola", a sarajevski "Dnevni avaz" piše da se pod tim inicijalima krije ime šefa diplomatije BiH Svena Alkalaja.

v230804p0.jpg


"Ministar inostranih poslova BiH Sven Alkalaj učestvovao je sinoć u blizini zgrade Vlade Federacije BiH u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je lakše povređena Maja Babajić, koja se nalazila u drugom vozilu", objavio je "Dnevni avaz".

List napominje da Babajićeva tvrdi da je Alkalaj bio pijan i da je nakon incidenta napustio mesto nesreće u sarajevskoj ulici Alipašina.

Prema njenim rečima, Alkalaj je upravljajući vozilom "škoda oktavija" skrenuo sa puta i udario u njen automobil audi 4, koji je stajao u mestu u srednjoj traci.

Alkalaj je negirao da je bio pijan, a okrivio je Babajićevu da je prešla na njegovu stranu i izazvala udes.

U međuvremenu, mediji u BiH navode saopštenje MUP-a Kantona Sarajevo da je "kod lica čiji su inicijali A.S, koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi u Alipašinoj ulici u Sarajevu, u kojoj je lakše je povređena osoba B.M, utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu".

MUP je saopštio i da je u sudaru škode oktavije, kojom je upravljao A.S. i audija A-4, kojom je upravljala B.M, pričinjena materijalna šteta na vozilima, a lakše povređenojenoj B.M. u Kliničkom centru Koševo ukazana lekarska pomoć.

"Izvršenim alkotestiranjem kod A.S. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu, dok je alkotest kod B.M. bio negativan", naveo je MUP.

O ovom događaju obavešten je tužilac Kantonalnog tužiolaštva u Sarajevu, navode mediji.
 
Top