Pet tipova dekoltea i šta oni govore o vlasnici

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Pet tipova dekoltea i šta oni govore o vlasnici

Brushalter-e1559558050884-696x418.jpg


Dekolte se smatra najženstvenijim od svih drugih oblika izreza odeće, jer ističe grudi i vrat. Ovakav način isticanja poprsja uobičajen je još od 11. veka, a već tada je bilo važno da žena istakne jedre, lepo oblikovane i zdrave grudi.

Danas je grudi moguće povećati i podići bez ugradnje silikona, hirurških intervencija i neudobnih push up grudnjaka. Saznajte šta svaki tip dekoltea govori o njegovoj vlasnici i kako dobiti čvršće i podignute grudi i negovan dekolte.

Push up dekolte

Kada se pred takvom ženom nađe određen problem, ona neće sediti skrštenih ruku. Rešiće svaku prepreku koja se nađe pred njom i zasluženo se pohvaliti time. Vlasnica ovakvog dekoltea je direktna, efikasna i zapravo jednostavna.

Duboki dekolte

Iako će većina takvu ženu smatrati običnom egzibicionistkinjom i željnom hvatanja pogleda, to zapravo uopšte nije tačno. Dok muškarci i žene posmatraju takvu ženu, ona posmatra njih. Usput primećuje više nego što oni uopšte mogu razumeti.

Sidebob dekolte

Vlasnica ovog dekoltea nije srećna ukoliko bar dve stvari ne radi u isto vreme. To je prava multitask osoba, jer uvek ima jedan dekolte napred i još bar po jedan sa svake strane.

Stisnuti dekolte

Ne postoji “ne može” za vlasnicu ovako istaknutog poprsja. Ova žena je pobednica u svemu što radi: od posla do ljubavi. Ona zna da veličina i ostale “sitne” prepreke nisu bitne – potrebna je samo volja.

Skriveni dekolte

Njegova vlasnica mora uvek sve stvari da ima pod kontrolom. S druge strane, ona jako dobro zna šta radi. Za nju snaga nije u davanju, već u onome što će ponuditi za uzvrat.

(Avaz.ba/Vesti online)
 
Natrag
Top