Pet seksi poza koje žene obožavaju

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
14. 12. 2010. 08:00h| Vestionline


Pet seksi poza koje žene obožavaju


Baš poput muškaraca i žene vole da menjaju položaje u seksu. Fantazije žena pokrivaju širok spektar poza, ali gotovo uvek uključuju i jednu od pet seksualnih pozicija u kojima one najčešće uživaju...

116746_60363483_f.jpg


Žene uživaju u seksu baš kao i muškarci, samo treba odabrati pravi položaj


1. Ples u krilu
Većina žena voli da bude iznad partnera jer ima osećaj kontrole igre, a moć je uvek jak afrodizijak. Boravak gore se ne mora ograničavati samo na jednu pozu. Ali, neke žene ipak ne vole ovaj stil jer se osećaju previše izloženim za vreme odnosa.


2. Misionarski položaj
Misionarski položaj je definitivno podcenjen. Ovo je za žene jedna od najboljih poza, a vrhunac mogu da dožive na beskonačno mnogo načina, bez puno truda ili akrobacija.


Žene vrlo često vole da osete dominaciju partnera u seksu.

3. Seks na stolu
Još jedna od omiljenih poza za žene. Dakle, vaša draga će sesti na određenu površinu koja je u nivou vašeg struka što će vam pružiti veliku slobodu kretanja.


Što su njene noge više raširene, to je veći užitak, a naročito ako ona muškarca nogama čvrsto stisne oko struka. Isprobajte ovu pozu na kuhinjskom stolu, mašini za veš, klaviru ili na haubi vašeg automobila.

4. Doggy style
Iako je ovo možda iznenađenje, ovaj položaj je ženama vrlo zanimljiv i zaista u njemu i uživaju, posebno ako su s partnerom u dužoj vezi, pa mu veruju i dobro ga poznaju. Takozvani pseći položaj ne pruža osećaj bliskosti već čistu strast.


5. Spoon položaj
Ovaj položaj popularan je kod oba pola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke omotane su oko nenog tela.

Ova poza je udobna i omogućava muškarcu milovanje partnerke prstima po celom telu što žene obožavaju jer im daje osećaj bliskosti, a ne zahteva gimnastičke poteze.


 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
9
Slažem se ovo su osnovne poze koje mogu dovesti ženu do vrhunca.Postoji još poza ali i dodira i blagog pljuskanja po guzi za vreme odnosa.
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Uvek postoji opcja prelistati knjigu Kamasutra i naci neku novu pozu a isplati se.
girl_blush2.gif
 
Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
112
Pa,ako ne komentarisemo redosled, i ne generalizujemo, to je u biti istina. Kad zena VOLI, voli svakoliku neznost! I raznovrsnost.A za to ne treba kamasutra. Dovoljno je opustiti se i igrati, jer sex-ljubav je nesputana igra...
 
Natrag
Top