Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Pes 15 problem

  • Začetnik teme Ziga235
  • Datum pokretanja
Bazlik

Bazlik

#12
Malo preterano ovo, treba mu samo jos jedan stap od 1GB i moze da postavi na 512MB,
njemu sad izlazi crni ekran verovatno sto mu Vista pojede svu preostalu sistemsku memoriju.
A moguce je da je zeznuo i vurtuelnu, od njegove Viste su bezali i sluzbenici u kancelarijama,
pa je svojevremeno pretila opasnost od preuranjene Zombi apokalipse sa mtrvim sluzbenicima.
...Te je na sastanku Mazestik-12, jednoglasno izglasano da se pod-hitno uvede win7.

XP ima da ostane legenda, samo da su mu dodali Directx 11 i podrsku za .net framework 4.5,
...on je jos tada imao svoju 64-bitnu verziju, samo sto nije bila podrzana drajverima.
------
Zigi reinstaliravaj to brzo na 7 ili se vracaj na XP-a, pa sta bude.
Kad mu dodam 512 mb i svih 512 stavim na grafiku ima da proradi xD
Kako da ne!..salim se dodaj, testiraj.
 
Bazlik

Bazlik

#15
Pa sta je ovo neka TV kartica, ja kad sam zadnji put ukljucivao moju i nije htela da radi zbog ovog prelaska na digitalnu. Dobro si me podsetio, mora opet da proverim.
Pa nista, ...tebi preostaje jedino da napravis dvojni sistem(XP+Win7), pa sta radi... radi. Kod tebe mi se svidja sto hoces na ficu da ugradis motor od mercedes, pod ovim okolnostima da ugradis i motor od tenk, jos gore ima da bide. Ima ga zakove jos na startu, kod mene se jedan komsija deda igrao sa unuka i kako ga bacao u vazduh, promasi ga i ovaj mu isklizne iz ruke i ljuzne o zemlju. I od tad ima iste ovakve ideje ko mi dvojica sa komjuterima, doduse on kad kusa sa kasiku promasuje usta, al to mu dodje na isto kad pogledas.
 
Bazlik

Bazlik

#17
To, to, svidja mi se sto se ne predajes tako lako.
Imam ideju kako da skupis pare za polovnu karticu. Sto ce reci imam dobru i losu vest.

Svi koji nisu prodali deonice, a to traje vec nekoliko godina, moze iz poste da podignu dividende, koje su otisle u dobrih 2000 dinara. Znaci ako nisi prodao one akcije onomad za Nis i Aerodrom, a kako sam cuo bile uplate i za ovo ostalo, u posti se nakupilo dobrih 2000 dinara za koje moze da se kupi jedna polovna kartica.
E sad, ako imas nekog penzionera u kuci, od sutra ili prekosutra se linearno dele po 5000 dinara iz budzeta drzave svim penzosima u Srbiji. Sto ce reci, ako ti neko od njih da makar trecinu, moz da kupis jos bolju polovnu karticu.

A sad losa vest, ako i kupis karticu opet nemas memoriju, jer za guranje iole jednostavne igre treba ti bar 4GB memorije ili 2 u blazem slucaju, sad ne lezi vraze ako i to nabavis, sledi sledeci mozdani holokaust. Kad pogledas procesor ti hvali, znaci nije jedna muka.
Ako se kojim slucajem zeznes pa kupis pogresan, cak ni udarcima cekica ga nece prisilis da udje u slot, sto ce opet reci, sad ti pa treba nova ploca.
Posto sve zajedno nadilazi pocetni finansiski zbir ispada da smo opet na pocetku,
Jedino da se angazujes sutra, pa da presretnes nekog penzosa iza drveta,
medjutim u tom slucaju postoji opasnost da naletis na bivseg boxsera,
pa ce ti izbije zubi sa sve vilicom, sto je ako se ja pitam itekako kudrava sreca.
 
Ziga235

Ziga235

#18
Ma znam sve vezano za maticnu.Videcu sa drugom da mi pozajmi grafu na par dana dok sredim akcije i penzose. :D
 
Bazlik

Bazlik

#19
Istna je za akcije, juce sam citao u novinama, a ko nije prodao akcije moze i to da uradi, mada sam ja protiv te prodaje. Moze da ispadne na kraju da si prodao zemlju za male pare. Sto se tice dividende, ako imas pravo slobodno idi i uzmi.
Pravo imaju svi koji su prvog puta uzeli onih 1700 dinara iz akcionog fonda. To sleduje i drugima oko tebe ko nije prodao akcije, pa i tu moze da ustekas dodatni bonus na kontu toga da si ih kao obavestio, pa ti sleduje nagrada.
 

Top