To, to, svidja mi se sto se ne predajes tako lako.
Imam ideju kako da skupis pare za polovnu karticu. Sto ce reci imam dobru i losu vest.
Svi koji nisu prodali deonice, a to traje vec nekoliko godina, moze iz poste da podignu dividende, koje su otisle u dobrih 2000 dinara. Znaci ako nisi prodao one akcije onomad za Nis i Aerodrom, a kako sam cuo bile uplate i za ovo ostalo, u posti se nakupilo dobrih 2000 dinara za koje moze da se kupi jedna polovna kartica.
E sad, ako imas nekog penzionera u kuci, od sutra ili prekosutra se linearno dele po 5000 dinara iz budzeta drzave svim penzosima u Srbiji. Sto ce reci, ako ti neko od njih da makar trecinu, moz da kupis jos bolju polovnu karticu.
A sad losa vest, ako i kupis karticu opet nemas memoriju, jer za guranje iole jednostavne igre treba ti bar 4GB memorije ili 2 u blazem slucaju, sad ne lezi vraze ako i to nabavis, sledi sledeci mozdani holokaust. Kad pogledas procesor ti hvali, znaci nije jedna muka.
Ako se kojim slucajem zeznes pa kupis pogresan, cak ni udarcima cekica ga nece prisilis da udje u slot, sto ce opet reci, sad ti pa treba nova ploca.
Posto sve zajedno nadilazi pocetni finansiski zbir ispada da smo opet na pocetku,
Jedino da se angazujes sutra, pa da presretnes nekog penzosa iza drveta,
medjutim u tom slucaju postoji opasnost da naletis na bivseg boxsera,
pa ce ti izbije zubi sa sve vilicom, sto je ako se ja pitam itekako kudrava sreca.