E sad ovde meni nije sve jasno. Ja mislim da bi Vlada trebala da izdvoji sredstva za izgradnju "sigurne kuće" za male keruše, žrtve seksualno devijantnih penzionera koji usto boluju i od "tranzicionog sindroma". Jer dok većina naše penzionerske populacije suočena sa problemima tranzicije svoj mentalni integritet efikasno čuva kopanjem po đubretarskim kontejnerima ili sumo rekreacijom kad se dijeli nešto džabe (japanke trešnje), ovde očito imamo primjer ponašanja koji zbog svoje devijantnosti duboko zalazi u područje psihopatologije. Dakle radi se o bolesnim ljudima a naše društvo koje izgradnjom brojnih azila za napuštene životinje i sigurne kućice za male keruše pokazuje zavidan stepen zoomanosti, trebalo bi izgradnjom "sigurnih kontejnera" za penzionere da pokaže i recipročnu količinu humanosti. Jedna takva ustanova poluotvorenog tipa gdje bi ugroženi penzioneri imali na raspolaganju plastične lutke na naduvavanje u likovima kujica, ovčica, junica i nazimica bi značajno doprinjela društvenoj kontroli ovih pojavnosti a Vlada bi ubrala vrijedne poene u procesu pridruživanja EU i uopšte približavanju evropskim standardima i normama. Eto... ja toliko.