Šta je novo?

Penzioner silovao kerušu lutalicu pred zgranutom unukom

Član
Učlanjen(a)
05.04.2011
Poruka
17
Pa naravno da od podneblja ili priradnosti nekoj naciji ili plemenu ne zavisi kolicina gadosti u datom istorijskom trenutku. Sve je u pojedincu. E sad sto broj polupanih pojedinaca i pojedinki u odnosu na broj stanovnika govori mnogo o tom etnitetu, to je druga prica. Statistika je zeznuta stvar.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.390
Statistika ne postoji kada se ovakvi slučajevi broje na prste i nema potrebe na osnovu toga izvlačiti zaključak da je jedna nacija u haosu. Posredno i neposredno ovde ima mnogo gubitnika tranzicije pa se u očaju razne stvari rade, pa ovakve. Ne radi se tu o opravdanju već o svakodnevici koja odavno ne iznenađuje niti treba da iznenađuje. Zato crni humor postoji i treba da postoji ne zbog toga da bi se rugali nekome, već zato što je to jedan od načina da se lakše prihvati realnost u kojoj živimo.
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
E sad ovde meni nije sve jasno. Ja mislim da bi Vlada trebala da izdvoji sredstva za izgradnju "sigurne kuće" za male keruše, žrtve seksualno devijantnih penzionera koji usto boluju i od "tranzicionog sindroma". Jer dok većina naše penzionerske populacije suočena sa problemima tranzicije svoj mentalni integritet efikasno čuva kopanjem po đubretarskim kontejnerima ili sumo rekreacijom kad se dijeli nešto džabe (japanke trešnje), ovde očito imamo primjer ponašanja koji zbog svoje devijantnosti duboko zalazi u područje psihopatologije. Dakle radi se o bolesnim ljudima a naše društvo koje izgradnjom brojnih azila za napuštene životinje i sigurne kućice za male keruše pokazuje zavidan stepen zoomanosti, trebalo bi izgradnjom "sigurnih kontejnera" za penzionere da pokaže i recipročnu količinu humanosti. Jedna takva ustanova poluotvorenog tipa gdje bi ugroženi penzioneri imali na raspolaganju plastične lutke na naduvavanje u likovima kujica, ovčica, junica i nazimica bi značajno doprinjela društvenoj kontroli ovih pojavnosti a Vlada bi ubrala vrijedne poene u procesu pridruživanja EU i uopšte približavanju evropskim standardima i normama. Eto... ja toliko.
 
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.778
Dakle radi se o bolesnim ljudima a naše društvo koje izgradnjom brojnih azila za napuštene životinje i sigurne kućice za male keruše pokazuje zavidan stepen zoomanosti, trebalo bi izgradnjom "sigurnih kontejnera" za penzionere da pokaže i recipročnu količinu humanosti. Jedna takva ustanova poluotvorenog tipa gdje bi ugroženi penzioneri imali na raspolaganju plastične lutke na naduvavanje u likovima kujica, ovčica, junica i nazimica bi značajno doprinjela društvenoj kontroli ovih pojavnosti a Vlada bi ubrala vrijedne poene u procesu pridruživanja EU i uopšte približavanju evropskim standardima i normama. Eto... ja toliko.
:lol::lol::lol:

Ideja je i više nego odlična (kako si samo talentovan)...Država nema razlog to da ne podrži, bio bi to odličan ''mamac'' za strane investitore. E sad ne znam, koliko je to isplativo, jer se radi o malom broju slučajeva (koji se trenutno broje na prste)...umnik
 
Top