Pc Klinika ~ Doktori za vas kompjuter

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
hvala punooooooo!!!:yea::):):)
Znaci,odem lepo u prodavnicu i kupim ovaj Rotronic Adapter+onaj kabal za napajanje i to je to...:):):):)Sve kristalno jasno,a imam Tv karticu i za ram,to sam povezao gde je sta,procitao na karticama...;):)
Sutra,prekosutra idem da kupim,zavisno do vremena...:)
hvala puno na ovako brzim odgovorima...ako ja bilo kako budem mogao da pomognem tu sam...:):):):yea:

Član
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
84
Nema problema :) Srećno i pazi na izbor sledeći put ;) Uvek smo tu da pitaš za mišljenje ;) Ako bude trebalo, javljam ti :D

Član
Učlanjen(a)
13.05.2009
Poruka
123
ATA i PATA Hdd-ovi koriste IDE kablove. A njihova cena je ispod 200. din. Da nekoga ne zbuni... ;)

Član
Učlanjen(a)
13.05.2009
Poruka
123
Za nas je sranje, ali za skromnije ljude je aždaja! :mrgreen:

Učlanjen(a)
21.05.2009
Poruka
302
Za sve probleme sa PC racunarima, notebook i slicnim uredjajima.

Ovako:juce sam krenuo da instaliram AVG TIS...i ka da sam kliknuo da instalira prijavio je gresku..e od tada mi je nestalo sve na desktopu..nesto ako hocu da otvotim radim preko menagera..jel nece ni desni klik na misu...ali kad hocu da otvorim preko menagera kaze da nije nadjen iertutil.dll..samo dva tri programa u vrh glave mogu da otvorim..sta predlazes????pozzz..i hvala...

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
Skeniraj komp iz safe moda sa programom Malwarebytes' Anti-Malware
Kod:
http://www.malwarebytes.org/mbam.php
,a pre toga ukoliko ti je ukljucen system restore probaj da ga vratis na neki datum pre toga.
Start-all programs-accessories-system tools-system restore

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
a ako nista od toga ne pomogne,ja bi reinstalirao operativni sistem...tako bar kod sebe uradim i posle je sve ok.;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag