Član
Učlanjen(a)
09.10.2012
Poruka
1
Ovako,inace imam password na svom PC-U,i nekad stara mora na njega,kad je sestra na svom,eh,u to slucaju ja njoj moram rec svoj password,Znaci,sinoc sam bio vani,sestra je bila na svom PC-U,te me stara zvala da joj dam pass od svog PC-A,ja sam joj ga dao,i kad sam došo doma,odma sam ga mjenjo,a uvijek ga promijenim zato sto sestra nafuka staru da joj da moj pass,pa mi uđe u komp i drka po njemu,zato uvijek kad staroj dam pass,promijenim,uglavnom,mjenjo sam ga sinoc,i sad ga se ne mogu sjetit,zna li neko kako da to riješim? pomozite!
Piše sa sestrinog PC-A.
 
Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
sebe stavi kao administratora sa svojim passwordom, a mamu kao korisnika sa nekim imenom koje ce joj biti ujedno ulaz da vidi svije mape i dokumente, ali ne i tvoje!

kako rešiti zaboravljen password - guglaj

forgot windows administrator password windows 7 i dobit ćeš brdo stranica kako to uraditi a mislim da ima i na youtube


pozdrav!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.04.2010
Poruka
54
Ukoliko koristis windows 7 "bar sam ja koristio na windows 7-ici , nisam pokusava na drugim operativnim sistemima pa neznam dal moze al pise da moze i na XP , Wista , program se zove TRINITY pomocu njeg mozes resetovati pasword na windowsu .

evo i video da pogledas kako i sta :
Kod:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=AsV4mzurr6U"]Reset Forgotten Windows XP/Vista/7/8 Passwords With Trinity Rescue Kit [Tutorial] - YouTube[/URL]

Sretno
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top