Partizan u A grupi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
четвртак, 08. јул 2010, 12:59 -> 13:01

Партизан у А групи

Кошаркаши Партизана играће у А групи Евролиге против шпанске Кахе Лаборал, израелског Макабија из Тел Авива, пољског Прокома, литванског Жалгириса и једног од два тима који ће се у елитно такмичење пласирати путем квалификација, одлучено је жребом у Барселони.

У квалификацијама за Еволигу учествоваће и вршачки Хемофарм, а уколико се "фармацеути" домогну такмичења по групама, према правилима жреба, неће моћи да играју против "црно-белих".

part1.jpg


Евролига почиње 20. октобра, а прва фаза ће трајати до 23. децембра. Прва четири тима из сваке групе пласираће се у другу фазу такмичења.
 
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.369
Daleko najteza grupa od svih dosadasnjih u kojima je igrao Partizan
 
Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
Prolaze grupu

Da, ali mogli bi da prođu grupu. Biće bolji od tima iz kvalifikacija i trebalo bi i od Prokoma i da onda kao četvrti idu u drugi krug. Mogli bi možda i Žalgiris da dobiju, ali problem je što ih trenira Aco Petrović koji poznaje Partizan dobro. U svakom slučaju, prolaze prvi krug :yea:
 
Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
49
Jeste teska grupa,ali Partizan ima sanse da pobedi svaku ekipu...Makabi je vec pobedio jednom u gostima i 2 puta kao domacin..po meni to nije veliki problem....
 
Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
Uigranost

Da ali su Makabi pobedili već pred kraj sezone kad su se uigrali i podigli formu. A pošto Partizan svake sezone promeni tim, trebaće im malo vremena da se uigraju. Ne sumljam da će to i uspeti :)
 
Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
Bilo bi jako dobro da Beograd dobije organizaciju F4 Evrolige, jer bi to baš mativisalo Partizanu da daju i više od maksimuma. Realno, ove sezone će sigurno biti slabiji nego prošle, a ovo bi im baš diglo moral. A ako se nastavi sistem rada kao do sada, F4 će ponovo biti veoma moguć
 
Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
Ipak Barselona dobila Final four. Ali nema veze:

"Престоница Каталоније биће трећи пут домаћин финалног турнира Евролиге. Киндер из Болоње, предвођен Даниловићем и Савићем, 1998. године освојио је титулу првака Европе у Барселони, победивши у финалу атински АЕК (58:44). Пет година касније, Барселона је у свом граду, под вођством Пешића и Бодироге, узела прву евротитулу победом над Бенетоном (76:65)" (Izvor: RTS ONLINE)

Istorija se ponavlja. Znači u finalu igraju CSKA i Partizan :)
 
Član
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poruka
161
KK Partizan u Evroligi 2010/2011

Gledali smo Partizan u meču protiv Žalgirisa u Kaunasu, i posle poraza (koji je bio očekivan) može se napisati par reči o ovom timu.
Utakmica je izgubljena od tima koji takođe nije neki kvalitetan sastav. U našem šampionatu već dugo je prisutan problem nedostatka kvalitetne jedinice. Partizan je taj problem amortizovao dovođenjem igrača sa strane. Do sad je uvek dovođen Amerikanac koji je imao određeni kvalitet. Ove godine doveden je Lafajet. To je ubedljivo najlošiji igrač od svih plejmejkera dovedenih do sada. Stoji da je vreme da se uigra sa timom bilo kratko, ali...........on na osnovu onog što je večeras prikazao ne poseduje kvalitet.
.............I to da se pley i četvorka dovode kada je počelo prvenstvo i evroliga.................apsurd.
Ova sezona, će očigledno biti sezona velikih iskušenja (i neuspeha) tako da bi plasman u TOP 16 bio podvig.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top