Pao sneg s krova i ubio ženu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Pao sneg s krova i ubio ženu











Izvor:
Mondo.rs






U mioničkom selu Dučić poginula je žena kada je na nju pao sneg sa krova štale. U drugoj nesreći žena iz Kruševca povređena rano jutros kada se na nju obrušio krov kuće.


v234844p0.jpg



Beživotno telo Miroslave Ž. (76) koja je živela sama sinoć je pronašao komšija, koga je pozvala njena rodbina jer 24 sata nije odgovarala na telefonske pozive.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila u nedelju.

Policija je posle uviđaja konstatovala da je reč o nesrećnom slučaju.

Stanka Trajkov Uzelac (53) iz Kruševca primljena je jutros oko 4.45 časova na Odeljenje hirurgije Zdravstvenog centra Kruševac gde su joj konstatovane povrede rebara, ali se još ne može reći da li je životno ugrožena dok lekari to ne utvrde, rekao je portparol Zdravstvenog centra Zoran Gilić, napomenuvši da se nesrećna žena nalazi u šok sobi.

Sandra Trajkov, ćerka Stanke Trajkov Uzelac, nije povređena, ali se i dalje nalazi u urušenoj kući bez krova.

"Sve se dogodilo veoma brzo, prvo sam čula da je krov pao u drugoj sobi. Onda sam probudila majku, sklonile smo se, ali je u tom trenutku pao krov i toj prostoriji. Dobro je da smo izvukle živu glavu, mada mi je majka sada u šok sobi", kazala je Sandra Trajkov.

Ona je ovom prilikom zahvalila policiji, Hitnoj pomoći i vatrogascima na brzoj intervenciji i dodala da će se, zbog stanja u kome se objekat nalazi, preseliti kod rođaka.

Član Štaba za vanredne situacije Todorović rekao je da će grad Kruševac, u saradnji sa Centrom za socijalni rad, Policijskom upravom, Hitnom pomoći i Patronažnom službom, Sandri Trajkov omogućiti adekvatno zbrinjavanje.
 
Natrag
Top