Pantelić potpisao za Ajaks!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Pantelić potpisao za Ajaks!
29. avgust 2009.


10344283014a996c75a0337734769933_big.jpg


Reprezentativac Srbije Marko Pantelić potpisao je jednogodišnji ugovor sa amsterdamskim Ajaksom, prenose holandski mediji.


U centralnoj sportskoj emisiji posvećenoj Erediviziji holandska televizija javila je da će Pantelić obući crveno-beli dres četvorostrukog prvaka Evrope. Panteliću je letos istekao četvorogodišnji ugovor sa Hertom, za koju je u Bundesligi dao 45 golova. Standardni napadač nacionalnog tima Srbije nije pozvan za meč sa Francuskom, jer do petka nije našao klub.


Pantelić će se u napadu amsterdamske ekipe pridružiti Miralemu Sulejmaniju, saigraču iz nacionalne selekcije.

Bivši napadač Crvene zvezde i Smedereva trebalo bi da popuni mesto koje je u petak upraznio odlazak argnetinskog Hrvata Darija Cvitanića na jednogodišnju pozajmicu u San Lorenso, pošto se nije snašao u Holandiji.

Pantelić je sa velikim uspehom četiri sezone nosio dres Herte, ali je ovog leta rešio da promeni sredinu, u želji da pređe u ekipu koja bi se borila za trofeje.

Tokom leta Pantelić je trenirao sa ekipom Crvene zvezde, ali je pre dva dana odbacio spekulacije da bi mogao da ostane u beogradskom klubu, jer smatra da još neko vreme treba da provede u vrhunskim evropskim klubovima.

Klub koji vodi Martin Jol u holandskoj ligi ima dve pobede, po jedan remi i poraz, a u nedelju gostuje Heraklesu u Almelu. U Ligi Evrope stigli su do takmičenja po grupama, a igraće sa zagrebačkim Dinamom, Temišvarom i Anderlehtom.
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Ispravio sam kad sam skontao :D
Pisao sam na slepo i gledao nešto u prozor i ruka mi otišla taster u desno.
Nije trava, ja vodim sporCki život yes3
 
Natrag
Top