Pantelić napušta Ajaks?

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Srpski reprezentativac traži četvorogodišnji ugovor, a rukovodsvo Ajaksa mu nudi jednogodišnji. Ukoliko žele da me zadrže moraće da ispune moje zahteve, kaže Marko Pantelić.

Holandski klub je spreman da srpskom reprezentativcu ponudi novi, jednogodišnji ugovor, ali Pantelić želi da saradnju sa Ajaksom nastavi još četiri godine, tako da ostaje nejasno da li će nekadašnji kapiten Crvene zvezde ostati u Amsterdamu.



11j6jo7.jpg


"Sa Ajaksom sam na početku sezone potpisao ugovor na godinu dana i novac me nije zanimao, jer sam pare mogao da uzmem u Premijer ligi. Prihvatio sam njihovu ponudu, ali ako hoće da me zadrže sada će morati da izaću u susret mojim zahtevima. Novac će ovoga puta biti važan i ja ne želim da prihvatim jednogodišnji ugovor. Želim da ostanem ovde još četiri godine", rekao je Pantelić.

Pantelić je ove sezone u holandskoj ligi na 15 mečeva dao osam golova, dok je na pet susreta u Ligi Evrope dao dva gola, ali je u razgovoru za holandske medije istakao da neće biti iznenađen ukoliko klub odluči da mu ne izađe u susret.

"Ostaje da se vidi da li Ajaks ima želje i resursa da ispuni moje zahteve. Ne bih bio mnogo iznenađen ni ukoliko sledeće sezone ne budem nosio dres Ajaksa", rekao je Pantelić.

Prema izveštajima tamošnjih medija, trener Ajaksa Martin Jol je nedavno najavio da klub neće po svaku cenu nuditi višegodišnje ugovore iskusnijim prvotimcima, pa bi Pantelić vrlo lako na kraju sezone mogao da postane slobodan igrač.
 
Natrag
Top