Pančev podržava dolazak Pandeva u Inter

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Pančev podržava dolazak Pandeva u Inter

pandev-inter-1509632020100105050336.jpg


Darko Pančev, legendarni napadač Crvene zvezde iz perioda kada je beogradski klub bio prvak Evrope, veruje da je dolazak njegovog sunarodnika, Gorana Pandeva, u Inter pravi izbor čelnih ljudi milanskog kluba.
Pančev, koji je i sam bio fudbaler Intera, ne sumnja da će Pandev biti pravo pojačanje za tim sa stadiona “Đuzepe Meaca“. Goran Pandev je juče i zvanično postao igrač Intera potpisavši petogodišnji ugovor. Podsetimo, došao je kao slobodan igrač, pošto je sudskim putem dobio raskid ugovora sa svojim prethodnim klubom, Laciom.


“Morati je napravio sjajan potez dovođenjem Pandeva. Sada Inter može da osvoji Ligu šampiona posle 45 godina čekanja. Pandev je dosta naučio napredovao u Italiji posle odlaska iz Interove akademije”, rekao je Pančev.

“On je zreo igrač sa puno potencijala. Ima kvalitet šampiona”
, izjavio je Darko Pančev, pritom dodavši da je Inter, u koji je prešao iz Crvene zvezde početkom devedesetih, upropastio njegovu karijeru. I dan danas Pančev važi za jedan od najvećih promašaja u istoriji italijanskog fudbala.

“Ne bih da pričam o tom neprijatnom iskustvu. Znam da sam i dalje predmet ismevanja u Italiji. Možda je trebalo da prihvatim ponudu Barselone ili Reala. Inter me je upropastio”, rekao je Pančev.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma to mu Pančev namerno preporučuje da bi propao ko on, pa da bi ostao najbolji makedonski igrač svih vremena yes3
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Navikao je Pančev da glumi "sidraša", čekaš da ti lopta padne na glavu ili nogu i samo je proslediš u gol! Pored onoliko mađioničara i "konobara" u Zvezdi koji su ostavljali loptu na "tacnu" i nije bilo teško biti golgeter! Mada, imao je čovek neviđen osećaj za gol, uvek tamo gde se kuva, kao Pipo Inzagi...
 
Natrag
Top