Šta je novo?

Palma dobio Šumaherov točak

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
[h=1]Palma dobio Šumaherov točak
[/h] Izvor: Tanjug

Jagodina -- Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma pokazao je točak sa "ferarija" koji je u Monci 2006. vozio jedan od najboljih vozača formule jedan Mihael Šumaher.

20648220184efc5fccabb4b533027062_640x479.jpg

(Foto: Tanjug)
Marković je točak dobio na poklon od vlasnika italijanske firme "Andrea konfekcionare".
"Primio sam dosta poklona za sedam godina, koliko sam gradonačelnik, ali ovaj mi je najdraži i biće u mom kabinetu, umesto u muzeju", rekao je Marković, na novogodišnjem koktelu za novinare.
"Andrea konfekcionare" počeće u januaru u Jagodini, u Industrijskoj zoni, izgradnju fabrike za proizvodnju cerada za automobile i motore, koja treba da bude završena do juna i gde će biti zaposleno 500 radnika, objasnio je Marković.

"Vlasnici italijanske firme, brat i sestra, bili si moji gosti u Jagodini nekoliko puta, vodio sam ih i u selo Končarevo, gde živim, i zbog dobro obavljenog posla i mog gostoprimstva, pitali su me šta mogu da učine za mene. Rekao sam ništa. To što ja radim to je moja obaveza kao gradonačelnika, da obezbedim uslove za investicije, da se otvori fabrika, a korist je grada što će se tu zaposliti 500 radnika", kazao je Marković.

On je naveo da ga je posle pet dana, pošto su otišli u Italiju, pozvao njihov menandžer u Beogradu i uručio mu poklon - točak sa "ferarija" koji je vozio na poslednjoj trci formule jedan 2006. godine proslavljeni Šumaher.
 
Top