Pale: Okončan finalni turnir Univerzitetskih sportskih igara

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Pale: Okončan finalni turnir Univerzitetskih sportskih igara









Izvor:
Klix.ba








Proglašenjem pobjednika i dodjelom priznanja na Palama je sinoć svečano zatvoren veliki finalni turnir Univerzitetskih sportskih igara 2012. na kojem su se takmičili studentski timovi univerziteta u Istočnom Sarajevu i Banjoj Luci.


120715032.jpg



Pobjednik turnira u malom fudbalu je Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta Pale, turnira u košarci i muškoj odbojci Ekonomski fakultet Pale, u ženskoj odbojci Ekonomski fakultet Banja Luka, a u šahu i stonom tenisu pobjedu su odnijeli studenti Univerziteta u Banjoj Luci.

Predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Aleksandar Glavaš rekao je Srni da je na dvodnevnom turniru učestvovalo oko 90 takmičara sa ova dva javna univerziteta koja obuhvataju 36 fakulteta. Na zatvaranju turnira nastupila je beogradska rok-grupa "Van Gogh".

Finalni turnir Univerzitetskih sportskih igara 2012 organizovala je Unija studenata Republike Srpske, a manifestacija je održana pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i lokalnih zajednica.
 
Natrag
Top